Izmene na linijama, pitanja, prijave, predlozi … vezani za funkcionisanje linija javnog gradskog i prigradskog prevoza.

Generic selectors

Primedba na rad vozača na liniji broj 25 – 8.5.2017. – Ne poštovanje svih predviđenih stajališta i raniji polasci od predviđenog vremena

0

Poštovani,

Vozači na liniji 25 izuzetno često ne kupe putnike na prvih nekoliko stanica nakon terminusa Kumodraž i kreću nekoliko minuta pre predviđenog reda vožnje. Vozim se ovom linijom svakodnevno već 4 godine i to je redovna pojava. Danas sam, (8.5.2017. u 15 i 15h) igrom slučaja, presrela autobus jer me povezla koleginica, te prvi put imam i podatke da priložim. Registracija autobusa je BG 567 NV, a brojevi koji se na njemu nalaze su 50047 i P40044. Živim na jednoj okretnici 25, a radim na drugoj, uvek ga hvatam na jednoj od početnih stanica, i stvarno je sramota da mi u Kumodražu, koji je ionako izolovan od sveta vozač u bar jednoj trećini slučajeva ode ispred nosa. Imate sve podatke precizno, tako da očekujem da utvrdite odgovornost bar za ovaj konkretan slučaj, kad već ne možete za mnoge prethodne.

Neregistrovani posetilac objavljeno

  2 answers

  Anonymous

  Pa da dodjem pola sata ranije ne bi pomoglo ukoliko on ne odluci da ne otvori vrata, kao sto radi. Vidi se da si pazljivo citao post, pametnice.

  Anonymous objavljeno
   Boki (anonymous)

   Izadjite ranije i resicete problem, +/- 3 minuta dozvoljeno odstupanje.

   Boki objavljeno
    ×

    Prijava