Izmene na linijama, pitanja, prijave, predlozi … vezani za funkcionisanje linija javnog gradskog i prigradskog prevoza.

Generic selectors

Prijava – rad voznog osoblja – linija: 703 / gar.br. 1377 / 22.02.2018.

0

Prijava na rad voznog osoblja

 • Linija: 703
 • Smer kretanja: Prema Ugrinivcima, Batajnica /ulaz/
 • Datum: 22.02.2018
 • Vreme: 07:50h
 • Garažni broj vozila: 1377
 • Tekst prijave: Vozac se kretao ne pimerenom brzinom (jurcao), uletao u stanice prskajuci putnike koji su cekali autobus vodom i otopljenim snegom koji je bio na ulicama, bez pardona smejajuci se i dobacivajuci ostalim vozacima u saobracaju , takodje ih psovajuci. S obzirom da radim na radnom mestu koje zahteva nocni rad od 12 sati kao i psihofizicki napor (operaciona sala) , “kupanje ” i dodatni stres mi nisu bili potrebni.
busevi.com objavljeno

  Best answer

  busevi.com 665 poena

  Odgovor nadležnih:

  Poštovani,

  Povodom prigovora korisnika usluga prevoza na rad vozača JKP GSP „Beograd“, saglasno informacijama nadležne organizacione celine Preduzeća – Saobraćajnog pogona „Zemun“ kojem pripada zaposleni i koji vrši realizaciju saobraćaja na liniji 703, u prilici smo da Vas obavestimo o sledećem:

  Na osnovu podataka koje je putnik dostavio, identifikovan je odgovorni zaposleni, vozač koji je dana 22.02.2018. godine upravljao vozilom garažnog broja A – 1377 u 07.50 časova na liniji 703. Sa vozačem je obavljen razgovor, predočen mu je prigovor putnika na njegov rad i uzeta je pisana izjava u cilju izjašnjenja na navode iz prigovora. Tom prilikom, vozač je dodatno edukovan o dužnostima i obavezama koje proističu iz Pravilnika o obavezama saobraćajnog osoblja u JKP Gradsko saobraćajno preduzeće „Beograd“ i drugih propisa kojima je regulisana delatnost javnog linijskog prevoza putnika. U vezi sa ovim prigovorom, vozaču je izrečena mera opomene, a sprovedenom kontrolom na terenu od strane zaposlenih Sektora saobraćaja nisu uočene nepravilnosti u njegovom radu. Ističemo da se radi o vozaču koji do sada nije imao žalbe putnika na njegov rad niti prijave nadležnih službi koje obavljaju poslove unutrašnje kontrole.

  Putniku se izvinjavamo zbog neprijatnosti koje je doživeo koristeći usluge gradskog prevoznika i molimo za razumevanje.

  S poštovanjem,
  JKP Gradsko saobraćajno preduzeće „Beograd“

  busevi.com objavljeno
   ×

   Prijava