Izmene na linijama, pitanja, prijave, predlozi … vezani za funkcionisanje linija javnog gradskog i prigradskog prevoza.

Generic selectors

Prijava – rad voznog osoblja – linija: 704 / Gar.br. 890 / 29.05.2019.

0

Prijava na rad voznog osoblja:

 • Linija: 704 · Zeleni venac · Zemun Polje
 • Smer kretanja: od Glavne do Zemun Polja
 • Datum: 29.05.2019
 • Vreme: 17:43h
 • Garažni broj vozila: 890
 • Tekst prijave: Poštovani, želim da prijavim vozača ovog autobusa na ovoj liniji zbog korišćenja mobilnog telefona tokom cele vožnje. Što zbog poziva, što zbog poruka. Smatram da pažnja vozača treba da bude usredsređena isključivo na vožnju. Jedan poziv nije ništa strašno. Ali korišćenje istog tokom cele vožnje linije je krajnje neprofesionalno i nebezbedno.
busevi.com objavljeno

  Best answer

  busevi.com 694 poena

  Odgovor nadležnih:

  Poštovani,

  Saglasno informacijama nadležne organizacione celine Preduzeća, Saobraćajnog pogona „Zemun“, u čijem sastavu se nalaze vozilo i vozač iz primedbe putnika, obaveštavamo Vas o sledećem:

  Na osnovu podataka iz primedbe, identifikovan je vozač koji je upravljao vozilom. Pregledom video-zapisa iz vozila, potvrđeni su navodi iz primedbe. Kako je vozač bio na odsustvu sa rada po osnovu bolovanja, isti je po povratku na rad pozvan na razgovor kod odgovornih lica u Sektoru saobraćaja i tom prilikom upozoren na učinjenu nepravilnost u radu, koju je vozač prihvatio i u pisanoj formi se izjasnio na primedbu korisnika prevoza. Vozaču je izrečena mera opomene i nepravilnost evidentirana u elektronski karton rada vozača.

  Bez obzira na navedeno, obaveštavamo Vas da se kontrole rada vozača sprovode svakodnevno, a da se za utvrđene nepravilnosti preduzimaju odgovarajuće mere, koje su prvenstveno usmerene na dodatnu edukaciju voznog osoblja, dok u određenim okolnostima i preduzimanje disciplinskih mera.

  Korisniku prevoza se izvinjavamo zbog doživljenih neprijatnosti, u uverenju da će preduzete mere imati uticaja na profesionalniji rad vozača i poštovanje propisanih obaveza. U narednom periodu, ukoliko se nepravilnost vozača bude ponovila, biće preduzete odgovarajuće destimulativne mere.

  S poštovanjem,

  JKP Gradsko saobraćajno preduzeće „Beograd“

  busevi.com objavljeno
   ×

   Prijava