Izmene na linijama, pitanja, prijave, predlozi … vezani za funkcionisanje linija javnog gradskog i prigradskog prevoza.

Generic selectors

Prijava – Tehnička neispravnost – Linija 307 – Gar.br. 497 – 25.12.2016.

0
Arhiva 1.18K poena

Poštovani,

Prosleđujemo vam primedbu korisnika koja se odnosni na tehničku nepravilnost na vozilu garažnog broja: 497. Molimo Vas da primedbu prosledite nadležnoj tehničkoj službi kako bi se izvršio vanredni pregled vozila i po potrebi preduzele mere u cilju otklanjanja prijavljene napravilnosti.

Prijava tehničke neispravnosti.

 • Gar.br.: 497
 • Reg.br.: BG 521-ŠČ
 • Linija: 307
 • Datum kada je neispravnost primećena: 25.12.2016.
 • Lokacija gde je neispravnost primećena: Trasa linije.
 • Prevoznik: GSP Beograd
 • Opis neispravnosti (1): Već mesecima se u autobusu marke ik 103, gb. 497 osećaju neki izduvni gasovi i to je jako neprijatno, posebno ako ste kod motora i duže se vozite, da li je nekako moguće to popraviti jer sam primetio da se u drugim vozilima te marke ne osećaju izduvni gasovi.
 • Opis neispravnosti (2): Vrata na sredini nisu potpuno funkcionalna, duva i hladno je.
Arhiva objavljeno

  Best answer

  Arhiva 1.18K poena

  Poštovani,

  U vezi prigovora korisnika usluga prevoza na tehničku ispravnost vozila garažnog broja A – 497, želimo da Vas obavestimo da smo ovim povodom odmah kontaktirali nadležnu organizacionu celinu Preduzeća i istoj preneli sva zapažanja korisnika.

  Saglasno informacijama Saobraćajnog pogona “Kosmaj”, čijem sastavu voznog parka pripada navedeno vozilo,​ isto je povučeno iz saobraćaja radi otklanjanja nedostataka.

  Naime, konstatovan je problem sa izduvnom granom koji će biti prevaziđen u najkraćem mogućem roku. U vezi zaptivenosti vrata, biće preduzete dodatne mere u cilju zamene zaptivnih guma i četki u zoni vrata, što će, nadamo se, rešiti problem na koji korisnik ukazuje.

  U uverenju da ćete prihvatiti naše izvinjenje zbog neugodnosti koje ste doživeli koristeći navedeno vozilo, srdačno Vas pozdravljamo i ostajemo na raspolaganju i ubuduće.

  S poštovanjem, JKP GSP “Beograd”.

  Arhiva objavljeno

   5 answers

   Kiza No Sleep 195 poena

   Ja se sećam perioda pre 01.2016. kada je na potezu 300 vozio pola GSP/pola privatnik.

   Privatnik je bio Presto & Beobus.

   #178 je vozio na liniji 309, ko zna koliko, pa je onda prebačen na 305… nažalost nas koji je koristimo 5 i više dana nedeljno (vikendom često vozi negde drugde, jer onda saobraćaju #181 #190 #3211). Kada vozilo ubrzava, kaiš škripi kao neki Američki “muscule car”, kada ide uzbrdo krene da se oseća neprijatan miris (kao zagorelo motorno ulje) i nedugo zatim vozilo se zamagli od dima. Ide sporo (kao i #155 & #177), često kasni u popodnevnim časovima i zadnja vrata se zatvore 3 sekunde po kretanju vozila.

   Ja sam prijavljivao i rečeno mi je u dopisu da je vozilo popravljao… ali imam ja dovoljno iskustva kada je Kosmaj i popravljanje vozila u pitanju, tako da nisam očekivao mnogo.

   Voleo bih da se uradi lista problematičnih vozila i da se ona remontuju (jer popravke nemaju nekog efekta) i da nam se daju nova vozila trajno !

   Nije u redu da neko ima sva nova a neko sve krševe što zimi hlade a leti greju. A onda svi moraju da plaćaju kartu… za šta da plaćaju ? Što čekaju 25 minuta ? Što kasne jer vozilo nije došlo ? Mogu da nabrojim desetine vozila koja su užasna. Ali nikog iz direkcije nije briga…

   Kiza No Sleep objavljeno
    Рипањац 405 (anonymous)

    I za Conecto #178 je bila fora kao da su nešto popravili.

    А и за трамвај #2384, ено му га и даље процеп на трећим вратима, а видео сам и на последњим.

    Рипањац 405 objavljeno
     Anonymous

     Hvala Bogu pa je ovaj bus zamenio #3251 zato što bus leti greje, a zimi hladi i osećaju se izduvni gasovi. Skoro se #178 pojavio na 307 i ne dao Bog nikom taj bus, čak je gori i od #155 i od #177. Ne znam iz kog razloga je bus toliko loš, verovatno je dug period vozio na nekoj teškoj liniji

     Anonymous objavljeno
      Kiza No Sleep 195 poena

      I za Conecto #178 je bila fora kao da su nešto popravili.

      Svako jutro idem sa njim a juče sam išao oko 15:43 ka Ustaničkoj i opet se oseća neprijatan miris, koji je bio prijavljen.

      Aj što kaiš cvili šta da se radi, ali problem kiseonika je veći.

      Tako da verujem da su to samo fore oko popravljanja… Kosmaj truli svakog dana sve više… nažalost ?

      Kiza No Sleep objavljeno
       Рипањац 405 (anonymous)

       #497 синоћ на 405, проблем са издувним гасовима и даље није решен.

       Рипањац 405 objavljeno
        ×

        Prijava