Izmene na linijama, pitanja, prijave, predlozi … vezani za funkcionisanje linija javnog gradskog i prigradskog prevoza.

Generic selectors

Prijava – tehnička neispravnost – linija: 405 / gar.br. 108 / 06.03.2018.

0

Prijava tehničke neispravnosti.

 • Gar.br.: 108
 • Reg.br.: n/a
 • Linija: Linija 405 · Voždovac · Glumčevo brdo
 • Datum kada je neispravnost primećena: 06.03.2018.
 • Lokacija gde je neispravnost primećena: Trasa linije
 • Prevoznik: GSP Beograd
 • Opis neispravnosti: Jedna šipka u blizini zadnjih vrata je nepričvršćena, landara u toku vožnje i ljulja se. Apelujem da se ovaj problem najhitnije reši.
busevi.com objavljeno

  Best answer

  busevi.com 650 poena

  Odgovor nadležnih:

  Poštovani,

  Povodom prigovora korisnika usluga prevoza na tehničku ispravnost vozila JKP GSP „Beograd“, saglasno informacijama nadležne organizacione celine Preduzeća – Saobraćajnog pogona „Kosmaj“ kojem pripada navedeno vozilo garažnog broja A – 108, u prilici smo da Vas obavestimo o sledećem:

  Pregledom navedenog vozila utvrđeni su nedostaci u pogledu neučvršćenosti delova enterijera (rukohvati, gelenderi na stepeništu i nosača jednog putničkog dvoseda između drugih i trećih vrata). Angažovanjem radnika bravarsko-limarske radionice Sektora za održavanje vozila Pogona, uspešno su otklonjeni pomenuti nedostaci.

  U vezi stanja karoserije vozila, odnosno nedostatka dela branika na vozilu, navedeno je posledica saobraćajne nezgode i nedostatak je i pre obavljenog pregleda po primedbi putnika već otklonjen intervencijom autoelektričara.

  Kako je u prethodnom periodu bilo više primedbi koje se odnose na slične nedostatke u vozilima tipa IK-103F, želimo da Vas obavestimo da je izvršena vanredna kontrola stanja enterijera svih vozila ovog tipa koja su u ispravnom stanju i većina nedostataka koje se odnose na nedostatak rukohvata, učvršćenost gelendera, učvršćenost i stanje sedišta u putničkom salonu, ispravnost i stanje poklopaca fluocevi unutrašnje rasvete, ispravnost bravica povlačnih prozora i stanje podnih površina uspešno otklonjeni. Nažalost, veliki broj učestalih problema sa rukohvatima i sedištima je posledica pucanja nosećih rešetki i delova gelendera, usled čega ispadaju zavrtnjevi koji učvršćuju te delove enterijera. Angažovanjem zaposlenih u bravarsko-limarskoj i električarskoj radionici Pogona otklonjena je većina nedostataka, a oni nedostaci koji nisu trenutno otklonjeni ne ugrožavaju bezbednost putnika, evidentirani su i po nabavci potrebnog repromaterijala biće uspešno otklonjeni. Pored toga, uveravamo Vas da permanentno pratimo i stanje karoserije na vozilima kako ovog, tako i vozilima drugog tipa i da će u narednom periodu biti sukcesivno povlačena vozila iz saobraćaja radi obavljanja odgovarajućih bravarskih, limarskih i lakirerskih radova u cilju sanacije oplate, karoserije i branika vozila od oštećenja nastala u toku zimskog perioda ekspolatacije vozila ili saobraćajnih nezgoda, čime će biti otklonjene i primedbe koje se odnose na stanje branika, koje su zaista i opravdane. Na taj način, vozni park će biti doveden u stanje koje i priliči standardima za vozila koja obavljaju javni prevoz putnika u gradu Beogradu.

  Koristimo priliku da putniku zahvalimo na interesovanju za rad gradskog prevoznika, sve sugestije i konstruktivne primedbe smo prihvatili kao dobronamerne, jer su vozila gradskog prevoznika zajednička imovina svih građana Beograda.

  S poštovanjem,
  JKP Gradsko saobraćajno preduzeće „Beograd“

  busevi.com objavljeno

   2 answers

   busevi.com 650 poena

   @ Рипањац 405

   Da, trenutno nije dostupna opcija za dodavanje imena podnosioca prijave. Ovo polje biće dostupno u narednom periodu kako bi se mogle proslediti i nagrade za trud korisnicima koji dostavljanju opravdane i dobronamerne prijave u cilju poboljšanja kvaliteta prevozne usluge na linijama javnog prevoza.

   Takođe, biće dostupne i notifikacije o statusu Vaših prijava.

   Svakako, najvažnije je, da se sve prijave dostavljene putem odgovarajuće forme evidentiraju i ukoliko sadrže tačne i sve potrebne podatke prosleđuju se nadležnima na dalje postupanje.

   Imajte u vidu da na određene prijave nije moguće odmah (brzo) odgovoriti ili javno objaviti odgovor, a sve u cilju adekvatne kontrole.

   busevi.com objavljeno
    Рипањац 405 (anonymous)

    Ову жалбу сам ја послао, чисто да се зна, јер у одговарајућем пољу за жалбе не постоји опција да се убаци име корисника, колико видим. :S

    Рипањац 405 objavljeno
     ×

     Prijava