Izmene na linijama, pitanja, prijave, predlozi … vezani za funkcionisanje linija javnog gradskog i prigradskog prevoza.

Generic selectors

Prijava tehničke nepravilnosti – Linija 304 · Ustanička · Ritopek / Gar.br: 296 / 01.02.2019

0

Prijava tehničke nepravilnosti na vozilu:

 • Linija: Linija 304 · Ustanička · Ritopek
 • Garažni broj vozila: 296
 • Datum: 01.02.2019
 • Opis nepravilnosti: Ne radi prednji desni far vozila, kao ni levo krilo zadnjih vrata.
busevi.com objavljeno

  Best answer

  busevi.com 689 poena

  Odgovor nadležnih:

  Poštovani,

  Saglasno informacijama nadležne organizacione celine Preduzeća, saobraćajnog pogona „Kosmaj“, u čijem se sastavu nalazi vozilo garažnog broja 296, obavaveštavamo Vas da je izvršen pregled vozila i otklonjeni nedostaci koji se odnose na ispravnost svetlosno-signalnih uređaja. Vanrednom kontrolom vozila utvrđeno je da je kvar na vratima blagovremeno otklonjen na osnovu prijave radnika noćnog pregleda.

  Takođe Vas obaveštavamo da, u skladu sa tehnologijom vršenja noćnog pregleda vozila, vozila iz flote autobuskog podsistema u saobraćajnim pogonima svakodnevno po završetku rada na liniji prolaze pregled vozila i tom prilikom se postupa po prijavama kvarova od strane vozača i drugim uočenim nedostacima koje radnici noćnog pregleda samoinicijativno uoče. Vreme otklanjanja pojedinih kvarova zavisi od brojnih faktora kao što su procena prioriteta, broj izvršilaca u sektoru održavanja vozila i raspoloživosti rezervnih delova u magacinu pogona.

  Koristimo priliku da Vam se izvinimo zbog kašnjenja u odgovoru i zahvaljujemo Vam na pruženim informacijama koje će sigurno doprineti pobošljanju kvaliteta prevozne usluge.

  S poštovanjem,
  JKP Gradsko saobraćajno preduzeće „Beograd“

  busevi.com objavljeno
   ×

   Prijava