Izmene na linijama, pitanja, prijave, predlozi … vezani za funkcionisanje linija javnog gradskog i prigradskog prevoza.

Generic selectors

Prijava tehničke nepravilnosti – Linija 305 · Ustanička · Boleč / Gar.br: 181 / 30.12.2018

0

Prijava tehničke nepravilnosti na vozilu:

 • Linija: Linija 305 · Ustanička · Boleč
 • Garažni broj vozila: 181
 • Datum: 30.12.2018
 • Opis nepravilnosti: Zadnja vrata ne mogu da se zatvore do kraja, što uzrokuje velikom otvoru iz koga šiba leden vazduh od spoljašnjosti. Rešite ovo!
busevi.com objavljeno

  Best answer

  busevi.com 675 poena

  Odgovor nadležnih:

  Poštovani,

  Povodom prigovora korisnika usluga prevoza na nedostatak u vozilu garažnog broja A – 181 (nepravilan rad vrata, nedihtovanje), u prilici smo da Vas obavestimo o sledećem:

  Zahvalni smo Vam na dobronamernoj primedbi, za koju je izvršena provera od strane zaposlenih u Sektoru za održavanje vozila SP „Kosmaj“. Tom prilikom, nije uočen nedostatak koji se odnosi na funkcionisanje vrata. Preventivno su i ostala vrata na vozilu proverena i ista funkcionišu pravilno.

  Ističemo da su u svim saobraćajnim pogonima JKP GSP „Beograd“ koji vrše realizaciju autobuskog saobraćaja izvršene dodatne, vanredne kontrole stanja zaptivenosti vrata, prozora i luftera tokom decembra 2018. godine, te da su svi uočeni nedostaci i otklonjeni. Međutim, imajući u vidu brojnost voznog parka gradskog prevoznika i istrošenost delova vozila, objektivno se mogu pojaviti sporadični nedostaci na pojedinim vozilima. Pravovremenom prijavom od strane vozača ili zaposlenih na poslovima noćnog pregleda vozila, takve situacije se otklanjaju u kratkom roku.

  Nadamo se da će ovakvih neprijatnosti biti sve manje, i da će korisnik biti zadovoljan kvalitetom prevozne usluge.

  S poštovanjem,
  JKP GSP „Beograd“

  busevi.com objavljeno
   ×

   Prijava