Izmene na linijama, pitanja, prijave, predlozi … vezani za funkcionisanje linija javnog gradskog i prigradskog prevoza.

Generic selectors

Prijava tehničke nepravilnosti – Linija 408 · Voždovac · Ralja /Drumine/ / Gar.br: 180 / 26.10.2018

0

Prijava tehničke nepravilnosti na vozilu:

 • Linija: Linija 408 · Voždovac · Ralja /Drumine/
 • Garažni broj vozila: 180
 • Datum: 26.10.2018
 • Opis nepravilnosti: Primecena otvorena rupa na podu ispred predzadnjeg sedista, koja stoji otvorena skoro godinu dana. Tokom cele letnje sezone iz te rupe izbijajala je nepodnosljiva toplota pomesana sa nekim zapaljivim mirisom, koji udara tacno u stopala putnika. A o higijeni da ne govorim.
 • Fotografija:

busevi.com objavljeno

  Best answer

  busevi.com 694 poena

  Odgovor nadležnih:

  Poštovani,

  Saglasno informacijama nadležne organizacione celine Preduzeća – Saobraćajnog pogona „Kosmaj“, obaveštavamo Vas o sledećem:

  Detaljnom proverom unutrašnjosti vozila na osnovu prigovora pristiglog dana 06.11.2018. obaveštavamo Vas da navedeni nedostatak u vozilu garažnog broja A – 180 nije uočen. Pregledom putnih naloga i lista prijava kvara za pomenuto vozilo u periodu od 26.10.2018. do 06.11.2018. godine nije se moglo potvrditi da je navedeni nedostak postojao u ovom vozilu. Međutim, dana 27.10.2018. godine je uočen i od strane vozača prijavljen tehnički nedostatak na drugom vozilu sa linije 408, koji odgovara navodima iz prigovora korisnika. Intervencijom zaposlenih u Sektoru za održavanje vozila nedostatak je otklonjen.

  Takođe, s obzirom na vrstu nedostatka i navode da je vozilo u takvom stanju učestvovalo u saobraćaju i vršilo prevoz putnika, utvrđen je identitet vozača koji su dana 26.10.2018. godine upravljali navedenim vozilom. Sa istima je obavljen razgovor u cilju dobijanja detaljnijih informacija, međutim svi vozači su izjavili da se niko od putnika nije obratio sa primedbom da postoji nedostatak u podu vozila ili da su vizuelnim pregledom uočili tako nešto, te da bi takvo vozilo isključili iz saobraćaja da je postojao, jer se radi o potencijalnom ugrožavanju bezbednosti putnika u vozilu. Imajući u vidu napred navedeno, molimo korisnike prevoza da ubuduće o ovakvim zapažanjima odmah i neodložno obaveste vozača u vozilu ili eventualno otpravnika na terminusu (ukoliko postoji), odnosno Dispečerski centar JKP GSP „Beograd“ na broj telefona 011/366-4040. Na taj način, informacija će blagovremeno biti dostavljena odgovarajućim službama Preduzeća, koje će preduzeti potrebne mere kako bi se vozilo koje eventualno ne ispunjava kriterijume za učestvovanje u saobraćaju sa aspekta bezbednosti, isključilo iz saobraćaja, a protiv odgovornih zaposlenih preduzele potrebne mere, ukoliko je došlo do propusta u njihovom radu.

  Izvinjavamo se zbog mogućih neprijatnosti kojima su korisnici mogli biti izloženi i ostajemo na raspolaganju i ubuduće.

  S poštovanjem,
  JKP Gradsko saobraćajno preduzeće „Beograd“

  busevi.com objavljeno
   ×

   Prijava