Izmene na linijama, pitanja, prijave, predlozi … vezani za funkcionisanje linija javnog gradskog i prigradskog prevoza.

Generic selectors

Prijava tehničke nepravilnosti – Linija 610 · Zemun /Kej oslobođenja/ · Jakovo / Gar.br: 1054 / 04.03.2019

0

Prijava tehničke nepravilnosti na vozilu:

 • Linija: 610 · Zemun /Kej oslobođenja/ · Jakovo
 • Garažni broj vozila: 1054
 • Datum: 04.03.2019
 • Opis nepravilnosti: Od prašine koja je ušla u vozilo sa svih strana ne može da se diše. Molim Vas da se vozilo opere iznutra
 • Fotografija: u prilogu

busevi.com objavljeno

  Best answer

  busevi.com 689 poena

  Odgovor nadležnih:

  Poštovani,

  Saglasno informacijama nadležne organizacione celine Preduzeća, saobraćajnog pogona „Zemun“, u čijem se sastavu nalazi vozilo garažnog broja 1054, obavaveštavamo Vas da je izvršen pregled vozila, utvrđeno da je primedba korisnika prevoza osnovana i s tim u vezi, izvršeno je generalno pranje vozila. Nažalost, posledica zaprljanosti vozila je loše dihtovanje vrata vozila i posledica konstrukcionog rešenja okretnice harmonike zgloba, usled čega za vreme vožnje dolazi do uvlačenja čestica gareži i prašine.

  Takođe Vas obaveštavamo da, u skladu sa tehnologijom pranja vozila, sva vozila prolaze liniju dnevne nege, mehaničkog čišćenja i generalnog pranja koje se sprovodi u skladu sa mesečnim planom Pogona. Tada se tretiraju sve površine unutar vozila i spoljno pranje karoserije, točkova i signalizacije. Kako je u toku postupak nabavke novih vozila, uvereni smo da će vozila najstarije generacije biti povučena iz saobraćaja i rashodovana, a za vozila čije tehničko-eksploataciono stanje dozvoljava dalji rad, ista će biti predviđena za vozila u rezervi i uključivaće se u saobraćaj samo u slučaju potrebe radi zamene drugog vozila.

  Koristimo priliku da Vam se izvinimo zbog kašnjenja u odgovoru i zahvaljujemo Vam na pruženim informacijama koje će sigurno doprineti pobošljanju kvaliteta prevozne usluge.

  S poštovanjem,
  JKP Gradsko saobraćajno preduzeće „Beograd“

  busevi.com objavljeno
   ×

   Prijava