Izmene na linijama, pitanja, prijave, predlozi … vezani za funkcionisanje linija javnog gradskog i prigradskog prevoza.

Generic selectors

Prijava tehničke nepravilnosti – Linija 67 · Zeleni venac · Novi Beograd /Blok 70A/ / Gar.br: 111 / 11.04.2019

0

Prijava tehničke nepravilnosti na vozilu:

 • Linija: 67
 • Garažni broj vozila: 111
 • Datum: 11.04.2019
 • Opis nepravilnosti: Autobus koji je krenuo sa Zelenog venca u 18:18h prokišnjava, pored prozora sa desne strane u prednjem delu preko celog prozora, ceo pod je mokar, kroz šiber u zadnjem delu isto kaplje. Da li je bezbedno da se ovakav autobus koristi u kombinaciji sa strujom i osvetljenjem a da ne spominjem da je pola sedišta mokro. Sa prozora sa strane kod srednjih vrata curi a zatvoreni su.
busevi.com objavljeno

  Best answer

  busevi.com 689 poena

  Odgovor nadležnih:

  Poštovani,

  Saglasno informacijama nadležne organizacione celine Preduzeća, saobraćajnog pogona „Kosmaj“, u čijem se sastavu nalazi vozilo garažnog broja 111, obavaveštavamo Vas da je izvršen pregled vozila i zamena zaptivne gume na krovnim lufterima, kao i popravka povlačnih prozora.

  Takođe Vas obaveštavamo da, u skladu sa tehnologijom vršenja noćnog pregleda vozila, vozila iz flote autobuskog podsistema u saobraćajnim pogonima svakodnevno po završetku rada na liniji prolaze pregled vozila i tom prilikom se postupa po prijavama kvarova od strane vozača i drugim uočenim nedostacima koje radnici noćnog pregleda samoinicijativno uoče. Vreme otklanjanja pojedinih kvarova zavisi od brojnih faktora kao što su procena prioriteta, broj izvršilaca u sektoru održavanja vozila i raspoloživosti rezervnih delova u magacinu pogona.

  Koristimo priliku da Vam se izvinimo zbog kašnjenja u odgovoru i zahvaljujemo Vam na pruženim informacijama koje će sigurno doprineti pobošljanju kvaliteta prevozne usluge.

  S poštovanjem,
  JKP Gradsko saobraćajno preduzeće „Beograd“

  busevi.com objavljeno
   ×

   Prijava