Izmene na linijama, pitanja, prijave, predlozi … vezani za funkcionisanje linija javnog gradskog i prigradskog prevoza.

Generic selectors

Prijava tehničke nepravilnosti – Linija 704 · Zeleni venac · Zemun Polje / Gar.br: 318 / 16.03.2019

0

Prijava tehničke nepravilnosti na vozilu:

 • Linija: Linija 704 · Zeleni venac · Zemun Polje
 • Garažni broj vozila: 318
 • Datum: 16.03.2019
 • Opis nepravilnosti: U 704 ci koja krece sa pocetne u Zemun polju se neki metal otkacio ispod sedista i kada sam prolazila sam zakacila nogom za to i skroz pocepala trenerku, koja nije malo kostala. Sva sreca da mi taj metal nije zakacio nogu jer bi sigurno isla na usivanje. Inace autobusi koje saljete za Zemun polje su svi katastrofalni, svaki cas se pokvare i uzasno su prljavi. Ja uredno placam kartu kao i ljudi koji zive u centru, i ne mozete nas da smatrate gradjanima drugog reda, pa da nas vozite takvim krsevima. Pisacu svim javnim ustanovama i zalicu se, a ovaj danasnji slucaj sam i ovekovecila fotografijom koju cu proslediti. Molim odgovorne da se potrude da voznja gradjana iz Zemun polja vise ne bude visokorizicna. I zamolila bih vas za odgovor da li ste i sta ucinili povodom moje zalbe.
 • Fotografija: u prilogu

busevi.com objavljeno

  Best answer

  busevi.com 689 poena

  Odgovor nadležnih:

  Poštovani,

  Saglasno informacijama nadležne organizacione celine Preduzeća, saobraćajnog pogona „Zemun“, u čijem se sastavu nalazi vozilo garažnog broja 318, obavaveštavamo Vas da je izvršen pregled vozila i hitno su preduzeti odgovarajući bravarski radovi od strane zaposlenih limarsko-bravarske radionice Pogona, čime su nedostaci otklonjeni.

  Takođe Vas obaveštavamo da je uvidom u odgovarajuću dokumentaciju i raspoložive informacije, utvrđeno da ne postoji evidentirana prijava štete od strane putnika. Ukazujemo da se korisnici prevoza mogu obratiti Preduzeću sa zahtevom za odštetu, ukoliko dođe do oštećenja odeće i obuće za vreme korišćenja vozila prouzrokovane krivicom prevoznika. Radi realizacije zahteva i postupanja, korisnici zahtev mogu podneti uz dostavljanje informacija o garažnom broju ili registarskoj oznaci vozila, datumu i vremenu događaja, lokaciji, smeru kretanja ili stajalištu, opisu događaja i dokazu o načinjenoj šteti. Za sve dodatne informacije, korisnicama je na raspolaganju Dispečerski centar JKP GSP „Beograd“, dostupan od 00 do 24 časa na broju 011/366-4040.

  Istovremeno Vas obaveštavamo da je od strane zaposlenih Unutrašnje kontrole izvršen vanredni pregled svih vozila ovog tipa u pogonu i preduzete su mere na otklanjanju uočenih nedostataka u enterijeru koji mogu ugroziti bezbednost putnika ili narušiti kvalitet prevozne usluge.

  Koristimo priliku da Vam se izvinimo zbog kašnjenja u odgovoru i zahvaljujemo Vam na pruženim informacijama koje će sigurno doprineti pobošljanju kvaliteta prevozne usluge.

  S poštovanjem,
  JKP Gradsko saobraćajno preduzeće „Beograd“

  busevi.com objavljeno
   ×

   Prijava