Izmene na linijama, pitanja, prijave, predlozi … vezani za funkcionisanje linija javnog gradskog i prigradskog prevoza.

Generic selectors

Prijava tehničke nepravilnosti – Linija 706 · Zeleni venac · Batajnica / Gar.br: 1367 / 11.02.2019

0

Prijava tehničke nepravilnosti na vozilu:

 • Linija: Linija 706 · Zeleni venac · Batajnica
 • Garažni broj vozila: 1367
 • Datum: 11.02.2019
 • Opis nepravilnosti: Poslednja vrata koja nepodnosljivo lupaju prilikom zatvaranja; dim koji povremeno izlazi iz otvora u zadnjem delu busa, koji je neuspesno zatvoren nekakvim parcetom lima.
busevi.com objavljeno

  Best answer

  busevi.com 689 poena

  Odgovor nadležnih:

  Poštovani,

  Saglasno informacijama nadležne organizacione celine Preduzeća, saobraćajnog pogona „Zemun“, u čijem se sastavu nalazi vozilo garažnog broja 1367, obavaveštavamo Vas da je izvršen pregled vozila i podešavanje vrata na vozilu. Izvršena je zamena poklopaca na kućištu motora, a nakon toga je izvršeno generalno pranje vozila. Kontrolom je utvrđeno da stanje vozila odgovara opisu preduzetih mera.

  Takođe Vas obaveštavamo da, u skladu sa tehnologijom vršenja noćnog pregleda vozila, vozila iz flote autobuskog podsistema u saobraćajnim pogonima svakodnevno po završetku rada na liniji prolaze pregled vozila i tom prilikom se postupa po prijavama kvarova od strane vozača i drugim uočenim nedostacima koje radnici noćnog pregleda samoinicijativno uoče. Vreme otklanjanja pojedinih kvarova zavisi od brojnih faktora kao što su procena prioriteta, broj izvršilaca u sektoru održavanja vozila i raspoloživosti rezervnih delova u magacinu pogona.

  Koristimo priliku da Vam se izvinimo zbog kašnjenja u odgovoru i zahvaljujemo Vam na pruženim informacijama koje će sigurno doprineti pobošljanju kvaliteta prevozne usluge.

  S poštovanjem,
  JKP Gradsko saobraćajno preduzeće „Beograd“

  busevi.com objavljeno
   ×

   Prijava