Izmene na linijama, pitanja, prijave, predlozi … vezani za funkcionisanje linija javnog gradskog i prigradskog prevoza.

Generic selectors

Prijava tehničke nepravilnosti – Linija 708 · Novi Beograd /Blok 70A/ · Zemun Polje / Gar.br: 280 / 15.06.2018

0

Prijava tehničke nepravilnosti na vozilu:

 • Linija: Linija 708 · Novi Beograd /Blok 70A/ · Zemun Polje
 • Garažni broj vozila: 280
 • Datum: 15.06.2018
 • Opis nepravilnosti:

1. Veci broj svetiljki u salonu nije ucvrscen
2. Odvojeni podni paneli ispred zadnjeg levog tocka – vidi se rupa
3. Na zadnjem levom tocku neucvrscen poklopac u salonu – iz salona se vidi tocak
4. Vise ulubljenja sa spoljne strane
5. Vozilo je uzasno prljavo

busevi.com objavljeno

  Best answer

  busevi.com 612 poena

  Odgovor nadležnih:

  Poštovani,

  Povodom prigovora korisnika usluga prevoza na stanje vozila garažnog broja A – 280, saglasno informacijama nadležnih organizacionih celina Preduzeća koristimo priliku da Vas obavestimo o sledećem:

  Stanje vozila u sastavu voznog parka JKP GSP „Beograd“ se u kontinutetu prati na nivou saobraćajnih pogona i blagovremeno se preduzimaju odgovarajuće aktivnosti u cilju otklanjanja uočenih nedostataka u skladu sa objektivnim mogućnostima. Konkretno, estetski pregledi vozila se vrše najmanje dva puta u toku godine u sklopu pripreme za redovan tehnički pregled vozila i tom prilikom se većina nedostataka u pogledu enterijera vozila otklanja. Nažalost, usled potreba saobraćaja često nije moguće otkloniti sve nedostatke u dovoljno kratkom periodu, jer to za sobom povlači da se vozilo zadrži u garaži i ne učestvuje u saobraćaju pa se uglavnom aktivnosti na redovnom uređenju enterijera vozila sprovode u sklopu pomenute pripreme od strane različitih radionica Pogona.

  U vezi sa primedbama na pomenuto vozilo, izvršen je vanredni pregled i utvrđeno da su primedbe uglavnom osnovane. S tim u vezi, biće izvršeno postavljanje nedostajućih i zamena zaprljanih poklopaca plafonskih sijalica u putničkom salonu. Pod će biti privremeno saniran od strane bravarsko-limarske radionice Pogona, pregledom vozila je konstatovano da su svi podni poklopci u trenutku pregleda bili postavljeni na svojim mestima, a dodatno je izvršeno njihovo učvršćivanje. Vozilo je, takođe, upućeno za vanredno generalno pranje. U vezi sa oštećenjima karoserije vozila, odnosno spoljne oplate, navedena oštećenja su posledica eksploatacije vozila i za sanaciju istih je neophodno izvršiti odgovarajuće autolimarske radove, što nije bilo moguće u toku zimskog reda vožnje čija se primena završava dana 22.06.2018. godine. Naime, u sklopu sprovođenja planskog remonta karoserije i farbanja vozila u novu kolornu šemu iz saobraćaja se povlači određen broj vozila, u optimalnoj meri kako to ne bi uticalo na odvijanje saobraćaja, a kako bi, sa druge strane, ceo posao bio obavljen kvalitetno i u što kraćem roku.

  Imajući u vidu primedbe korisnika usluga prevoza, obaveštavamo Vas da će nadležna organizaciona celina Preduzeća pokrenuti inicijativu da se pomenuto vozilo u narednom periodu uputi na generalni remont karoserije, oplate, unutrašnjosti vozila i farbanje u novu kolornu šemu vozila u okviru nadležne organizacine celine za remont karoserije vozila JKP GSP „Beograd“. Uveravamo Vas da će u najkraćem mogućem periodu ovo vozilo biti dovedeno u primereno stanje.

  Izvinjavamo se zbog doživljenih neprijatnosti i zahvaljujemo na dobronamernim zapažanjima.

  S poštovanjem,
  JKP Gradsko saobraćajno preduzeće „Beograd“

  busevi.com objavljeno
   ×

   Prijava