Izmene na linijama, pitanja, prijave, predlozi … vezani za funkcionisanje linija javnog gradskog i prigradskog prevoza.

Generic selectors

Prijava tehničke nepravilnosti – Linija 73 · Novi Beograd /Blok 45/ · Batajnica /Železnička stanica/ / Gar.br: 1054 / 05.01.2019

0

Prijava tehničke nepravilnosti na vozilu:

 • Linija: Linija 73 · Novi Beograd /Blok 45/ · Batajnica /Železnička stanica/
 • Garažni broj vozila: 1054
 • Datum: 05.01.2019
 • Opis nepravilnosti: U autobusu na liniji 73 nije radilo grejanje, vozio sam od stajališta “Bulevar Maršala Tolbuhina” do stajališta “Zemun (pošta)” i nije bilo ni malo prijatno u njemu. Zamolio bih ako može da se grejanje popravi.
busevi.com objavljeno

  Best answer

  busevi.com 694 poena

  Odgovor nadležnih:

  Poštovani,

  Povodom prigovora korisnika usluga prevoza na nedostatak u vozilu garažnog broja A – 1054 (neispravnost grejanja), u prilici smo da Vas obavestimo o sledećem:

  Zahvalni smo Vam na dobronamernoj primedbi koja se odnosi na neispravnost grejanja u navedenom vozilu. Proverom putnih naloga i liste prijave kvara za navedeni datum zapažanja korisnika su potvrđena. Takođe Vas obaveštavamo da su u navedenom vozilu grejači (kaloliferi) ispravni, kao i cirkulaciona pumpa, međutim u situacijama kada je spoljna temperatura niska, dolazi do nemogućnosti da se temperatura vode namenjene u sistemu za grejanje dovede na željenu temperaturu, što je posledica same tehničke kontrukcije vozila i loše izolovanosti instalacija. Svako ulaganje u ovo vozilo iziskivalo bi značajna materijalna sredstva, što ne bi bilo ekonomski isplativo imajući u vidu starost ovog vozila (u pitanju je vozilo proizvedeno 2002. godine).

  Takođe napominjemo i da se navedeno vozilo koristi isključivo kao rezerva, odnosno da nema redovno zaduženje važećim rasporedom rada, već se upućuje u saobraćaj po potrebi, radi zamene redovnog vozila ili u slučaju kvara planiranog vozila.

  Iskreno se izvinjavamo na neugodnosti i nadamo da će ovakvih situacija biti sve manje, jer je posebna pažnja posvećena kontroli ispravnosti grejača i zagrejanosti vozačkog i putničkog prostorima u vozilima JKP GSP „Beograd“, pa su ovakve i slične primedbe putnika svedene na izuzetak.

  S poštovanjem,
  JKP GSP „Beograd“

  busevi.com objavljeno
   ×

   Prijava