Izmene na linijama, pitanja, prijave, predlozi … vezani za funkcionisanje linija javnog gradskog i prigradskog prevoza.

Generic selectors

Prijavljivanje na sajt

0
sole 467 poena

Neko od clanova je napisao da ima problem da mora prilikom svake posete sajtu da se prijavi. Vi ste mu rekli da je to zbog toga sto nije omogucio “coockies” za sajt. Ja sam sve to odradio , pa opet imam problem sa prijavljivanjem. Moram svaki put nakon ponovnog ukljucivanja kompjutera da se ulogujem. Takodje , ukoliko mi je kompjuter ukljucen vise sati , ponekad moram da se ponovo ulogujem , ukoliko sam zatvorio prozor na kome je bio sajt.

Takodje , bilo bi dobro da ukoliko sam vec ulogovan na sajt , da kada kliknem na ikonicu za moj profil , da direktno odem na “menu” mog profila , a ne na deo gde se logujem.

sole objavljeno

  3 answers

  busevi.com 696 poena

  Moguće je da dolazi do ovog problema sa logovanjem u narednom periodu jer se još vrše podešavanja, pa zbog restarta servisa, sistem izloguje sve korisnike iz baze. Ne bi trebalo da bude problema kada ovaj proces bude završen. Obavestićemo Vas o tome.

  Videćemo da sredimo direktnu redirekciju na profil.

  busevi.com objavljeno
   Nikola (anonymous)

   Izvinite kako da se registrujem na sajt da bih mogao da ostavljam komentare?

   Nikola objavljeno
    busevi.com 696 poena

    @ Nikola

    Zbog radova registracija novih naloga trenutno nije dozvoljena. Poruke možete poslati i bez registrovanog naloga u okviru sekcije “Glas putnika”.

    busevi.com objavljeno
     ×

     Prijava