Izmene na linijama, pitanja, prijave, predlozi … vezani za funkcionisanje linija javnog gradskog i prigradskog prevoza.

Generic selectors

Primedba na nepoštovanje svih predviđenih stajališta – linija 491 – polazak sa terminusa Beograd u 00h

0

Postovanje,

Kako sam naglasila par puta u mail-ovima koje mi je dispecar dao, kao validne za zalbe, moje nezadovoljstvo se odnosi na liniju 491 koja krece sa zeleznicke u 00h i ide preko Avale. Tacnije na vozace istog autobusa koji nikada ne staje na pojedinim stanicama uz obrazlozenje da im to nisu stanice i da sacekam nocni prevoz 401 koji krece sa Dorcola u 1h.

Stanice na kojim ne staju su: Zupa, Dom Zdravlja u Jajincima, Spomen Park u Jajincima (izmedju ostalog je u ubrojenim i moja stanica na kojoj bih trebalo da izadjem). Preskoce navedene stanice pa tek onda zaustave autobus u selu Rakovica kod cesme. Opet naglasavam da nisu svi vozaci takvi, ali ima i onih koji puse u autobusu a slozicete se samnom da je zabranjeno, redovno imaju drustvo “sa one strane sipke”, cak neko i pije pivo iz plasticnih casa, za sta imam fotografiju kao dokaz.

Nadam se da cete preduzeti nesto po pitanju mog mail-a, da ce svako od vozaca znati gde su stajalista bez da mu naglasi putnik… Ako ne bude poboljsanja bicu prinudjena da sliku i dopis dostavim pojedinim medijama.

S postovanjem

busevi.com objavljeno
  Anonymous

  Bila sam prisutna u autobusu pre neko vece kad se devojka svadjala sa vozačem jer nije hteo da joj stane kod kumbare, kao nije čuo da ima izlaz, jer sam i ja imala neprijatnosti prošle godine kad sam ih trudna molila da mi stanu kod župe, jer sam tad živela tamo, u sedmom mesecu trudnoće me je vozio do česme i ja sam pesacila nazad, uvek mrzovoljni sa cigarom u ruci i to je tačno.

  Anonymous objavljeno
   ×

   Prijava