Izmene na linijama, pitanja, prijave, predlozi … vezani za funkcionisanje linija javnog gradskog i prigradskog prevoza.

Generic selectors

Primedba na neprimerenu komunikaciju sa putnicima – linija 511 – 15.06.2017.

0

Dobar dan,

Ovim putem bih zeleo da skrenem paznju nadleznoj sluzbi na nevaspitano ponasanje vozaca linije 511 (jutarnji polazak oko 9:50 sa stanice MZ Cukaricka Padina). Naime, jutros sam usao u liniju 511 i uputio se ka Novom Beogradu, u nadi da ista staje kod Sajma a ne tek kod Palate Pravde. Shvativsi vec na stanici Obalskih Radnika da iduca stanica nije Sajam, kao i da je iskljucivo moja greska sto nisam proverio stanice ove linije buduci da sam bio u haoticnoj zurbi, ljubazno sam upitao i zamolio vozaca autobusa da stane na nekoj od stanica pre Sajma / na Sajmu kako bih promenio autobus i usao u liniju 88 da bih otisao do Sava Centra. Nakon nekoliko pokusaja da ubedim vozaca da stane, iako sam naravno svestan da isti nije u obavezi, a mozda cak mu i nije dozvoljeno da stane van propisanih stanica, vozac autobusa je poceo da vice na mene i da se ponasa do te mere nevaspitano, bahato i prostacki objasnjavajuci kako ga apsolutno ne zanima sto sam omasio stanicu i da mogu da se nosim u p**** lepu m*******. Stoga, zeleo bih da apelujem na nadlezne sluzbe da razmotre ovu prijavu jer je neprihvatljivo da ovakvi prostaci obavljaju ovaj posao.

P.S. Buduci da sajt ne dozvoljava da uploadujem JPG tip slike vec samo URL link, vozac po mojoj proceni ima otprilike 40 godina, nosi naocare i ima kratku crnu frizuru. Sliku takodje imam na telefonu.

U nadi da ce nadlezne sluzbe reagovati na ovu prijavu.

Pozdrav i hvala,

Matija Stefanovic.

busevi.com objavljeno

  5 answers

  Bulbuderac (anonymous)

  Jednostavno opisano: Smesno… covek ulazi u autobus koji nema pojma ni koji je broj i ocekuje da staje negde gde nikad nije. Gospodine 511 i 581 su dva razlicita, naglasavam, razlicita broja. Mogli ste tako uci i u taksi i traziti da vas vozi besplatno do aerodroma zato sto ste mislili da je to linija 71 koja krece sa zelenog venca. Pozdrav sa Bulbudera.

  Bulbuderac objavljeno
   Anonymous

   511 не стаје на станици “МЗ Чукаричка падина”. Вероватно сте ушли у 581 мислећи да је 511.

   581 не стаје нигде од Падине до Палате правде.

   Anonymous objavljeno
    Anonymous

    Ovde se očigledno radi o liniji 581, jer 511 ne ide kroz Čukaričku padinu, a staje na Sajmu. Nažalost, neprimereno ponašanje vozača je svakodnevna pojava u vozilima Laste, između ostalog i 581. Svi su navikli na to…

    Anonymous objavljeno
     Srmc (anonymous)

     Vrv. je u pitanju 581, a ne 511 jer 511 ne staje na stanici MZ Cukaricka Padina, a staje na Sajmu.

     Srmc objavljeno
      busevi.com 694 poena

      Kod svih prijava vezanih za rad voznog osoblja neophodno je dostaviti garažni broj vozila kako bi prijava bila prihvaćena i prosleđena na dalju proveru i postupanje.

      Molimo Vas da nam prosledite garažni broj vozila kako bi smo prijavu dostavili nadležnima.

      Takođe, stajalište “Sajam” je registrovano stajalište za liniju broj “511” i vozač je u obavezi da poštuje sve elemente linije, osim u slučaju planiranih i vanrednih izmena ili naloga ovlašćene osobe.

      busevi.com objavljeno
       ×

       Prijava