Izmene na linijama, pitanja, prijave, predlozi … vezani za funkcionisanje linija javnog gradskog i prigradskog prevoza.

Generic selectors

Primedba na rad linije GSP broj 88 – Pouzdanost realizacije ranih jutarnjih polazaka – Terminus “Zemun /Kej oslobođenja/”

0

Obraćam Vam se sa sledećom primedbom i molbom. Naime reč je o liniji GSP broj 88 i njenom redosledu vožnje u ranim jutarnjim časovima. Već duži niz godina je koristim za odlazak na posao i godinama je funkcionisala manje više besprekorno sa minimalnim odtsupanjima u dolasku na stanicu kod Sava Centra gde ja ulazim u nju u pravcu Novog Železnika. Vreme njenog dolaska kod Sava Centra je uvek bilo negde oko 05:55h. Meni je njena tačnost u redosledu vožnje posebno od značaja, jer radim van Beograda u drugom gradu i moj dalji put na posao nastavlja se medjugradskim autobusom tako da svako njeno iskakanje iz redosleda vožnje za mene rezultira dodatnim troškovima u vidu plaćanja taksija od 500 dinara ne bih li stigao na taj pomenuti medjugradski prevoz. Medjutim, zadnjih mesec dana dolazi do čestih i meni nejasnih razloga za njeno iskakanje iz rasporeda vožnje, jer u ranim jutarnjim časovima svakako da nema gustog saobraćaja i razloga za učestalo kašnjenje. Naravno, vanredne okolnosti na drumu su uvek moguće, ali to su ipak vanredne okolnosti i svakako ne razlog i opravdanje tako učestalih kašnjena. Da li je tu reč o pojedinim neodgovornim vozačima koji kasne na posao ili iz nekog drugog razloga ne kreću na vreme sa polazne stanice na Keju Oslobodjenja ili možda eventualno o neodgovornim dispečerima ja to ne znam, ali Vas najlepše molim da to proverite, jer za nas putnike to predstavlja veliki problem i trošak. Ja svakako nisam jedini putnik kome ovo predstavlja problem i ima primedbu na rad linije 88, ali sam se ja odlučio da Vam se pismenim putem obratim.

Sa nadom da će te razmotriti moju primedbu unapred Vam se srdačno zahvaljujem.

Vaš putnik Nenad.

busevi.com objavljeno
  Marko (anonymous)

  Danas opet kasnim na svoj posao jer ocigledno neko od vozaca nije dovoljno odgovoran da krene na vreme. Naime, ja bih u 5 do 6 najkasnije trebalo da budem kod Sava centra jer tu hvatam privatni autobus. Inace bi bus stigao iz Zeleznika u Zarkovo oko 5 i 35, najkasnije, danas je stigao u 5 i 47. 20min. sam ga cekao, a sa mnom jos ljudi naravno. Ovo, takodje, nije prvi put, prosle nedelje se desila ista situacija. Ocete vi da objasnite mojim kolegama i sefovima zasto kasnim ili cete mozda da konacno sredite ove probleme?

  Marko objavljeno
   ×

   Prijava