Izmene na linijama, pitanja, prijave, predlozi … vezani za funkcionisanje linija javnog gradskog i prigradskog prevoza.

Generic selectors

Primedba na rad vozača – učestalo telefoniranje tokom vožnje – linija 603

0

Postovani,

Vozac na liniji 603, u terminu polaska 7:35h iz Ugrinovaca, ucestalo tokom voznje od Ugrinovaca do Ledina (Bezanija), razgovara telefonom – nema susalice niti blutut uredjaj, vec telefon drzi u levoj ili desnoj ruci, cesto ga prebacujuci iz ruke, sto je konstatovano prilikom voznje, a i u neobaveznom razgovoru sa putnicima koji uglavnom putuju u ovo vreme i ovo se nije desilo samo jednom, vec iz dana u dan se ponavlja …. Pa bar da tise prica ….

Naime, ovaj Gospodin, sasvim pristojno vozi, nema naglog kocenja, cimanja, uglavnom zapazi putnika na stanici ili u autobusu koji zeli da izadje, ali kako je Zakonom zabranjena upotreba telefona u toku voznje smatram da takvim njegovim ponasanjem dovodi do ugrozavanja javnog saobracaja, a samim tim i do dovodjenja u opasnost da tesko povredi ne samo jednu osobu, vec vise njih, s obzirom da u tom intervalu ljudi idu na posao, a i deca u skolu ….

Na kraju da napomenem da se ovo odnosi na vozaca koji upravlja linijom 603, sa polaskom u 7,35 iz Ugrinovaca, ne mogu tacan period da preciziram, ali sa sigurnoscu mogu da navedem dane 29., 30. i 31. maj 2017., a sve kako biste lakse mogli da utvrdite na koje lice-vozaca se primedba odnosi.

busevi.com objavljeno
  busevi.com 650 poena

  Poštovani,

  Kod svih prijava koje se odnose na rad voznog osoblja neophodno je navesti garažni broj vozila ili registarski broj vozila kako bi prijava bila prihvaćena od strane nadležnih. Prijave bez ovih podataka smatraju se nepotupnim.

  busevi.com objavljeno
   ×

   Prijava