Izmene na linijama, pitanja, prijave, predlozi … vezani za funkcionisanje linija javnog gradskog i prigradskog prevoza.

Generic selectors

Primedba na učestalo ne zaustavljanje na predviđenom stajalištu – linija 66

0

Linijom 66 vozim se vec duze vreme i vozaci veoma cesto imaju obicaj da ne staju na svaku stanicu. Nekada je to i opravdano, kad niko ne ceka na stanici i niko ne planira da izadje, ali neretko ne staju i u drugacijim okolnostima. Stoga, sam resila da Vam pisem, u nadi da ce se nesto promeniti i da ce vozaci postati svesni svojih duznosti i nece ugrozavati prava putnika. Godinama placam mesecnu kartu i smatram da je moje pravo da mi autobus stane na autobusko stajaliste gde je propisano da stane. Jer, ako nije tako, zasto da placam nesto gde nisam usluzena kako mi je obecano?

Najskorija primedba: dana 23.6.2018. polazak u 10.45 od Vukovog spomenika vozac ne staje na stajaliste “Vatrogasna komanda”, zaobilazi tramvaj koji je dugacak i blokirao je citavu stanicu i duze pa vozac 66 zuri i ne moze da saceka da propisno pokupi putnike. Ja istrcavam ispred i trcim za njim i masem mu, ali on me ignorise. Sramota!

busevi.com objavljeno
  Anonymous

  Danas, 29.6.2018. vozac u 7 i 05 h sto krece sa Vukovog spomenika, nije stao na stanicu 1300 kaplara jer je gledao u telefon i vozio. Stao je tek posle 200m da izadju neke zene, a ja sam mu mahao da stane i jurio i samo je otisao. Sankcionisite ga, nije mu prvi put da ovo radi.

  Anonymous objavljeno
   ×

   Prijava