Izmene na linijama, pitanja, prijave, predlozi … vezani za funkcionisanje linija javnog gradskog i prigradskog prevoza.

Generic selectors

Primedba na učestalo ranije kretanje vozila na liniji broj 101

0

Vozači na liniji 101 masovno polaze ranije po par minuta ranije od predviđenog vremena. Često puta se desi da stižem ranije na stanicu po 3-4 minuta i da ga gledam kako odlazi. Pa moram da čekam sledeći, vikendom i po 20-25 minuta. Njemu tih 3 minuta ništa ne znače, a meni znači da kasnim na posao (ili kasnije stignem kući kada idem sa posla).

busevi.com objavljeno

  3 answers

  Neregistrovani posetilac 1 poena

  Vozilo br: 3184

  09.06.2017.

  Red voznje 04:35 (terminus Omladinski stadion)

  Vozac krece u 04:43

  Drugi autobus stoji parkiran!

  Da li mi treba da se prilagodjavamo njihovom redu voznje ili oni da se pridrzavaju onog koji postoji?! Sramota i bezobrazluk!

  Neregistrovani posetilac objavljeno
   Милица (anonymous)

   Докле више да возачи на линији 101 крећу раније? Живим станицу пре окретнице у Скели и не могуће је да не стигнем на аутобус. То иду како они хоће, непоштује се распоред, а што људи касне на послове то ником ништа. Класичан безобразлук.

   Милица objavljeno
    Anonymous

    Sta se desava sa linijom 101? Ako ste vec istakli letnji red voznje, valjda treba i da ga se pridrzavate! Svaki dan cekamo bus po najmanje 20 minuta, a lepo se vidi da se na pocetnoj skupi par njih! Kad smo vec osudjeni da decicu iz Borce vodimo u Skelu u vrtic, pruzite nam bar mogucnost da se uklopimo u red voznje koji ste sami istakli, ili stavite da ide na pola sata autobus da znamo na cemu smo! Evo prodjose dve 96-ice dve 85-ice, a 101 ni na vidiku! Cist bezobrazluk!

    Anonymous objavljeno
     ×

     Prijava