Izmene na linijama, pitanja, prijave, predlozi … vezani za funkcionisanje linija javnog gradskog i prigradskog prevoza putnika.

Osoba koja kasni zbog prevoza (anonymous)

Jutros je sa okretnice na Mirijevu 4 preskoceno 3 termina za polazak autobusa, 6:30, 6:36 i 6:42. Dosao je tek u 6:48. Pozvala sam broj 011/ 3300805 gde mi je radnica objasnjavala kako sam propustila autobus u 6:30, da sve ide po redu voznje, izvikala se na mene i spustila mi slusalicu. Na drugoj stanici autobus je vec bio prepun. Dakle i pri kasnjenju i nepostovanju reda voznje ne mozemo dobiti nista osim spustene slusalice i necije histerije na telefon, cemu onda sluzi dispecerska sluzba? I da li ce problem sa 27e biti resen uskoro, jer ovo nije prvi put da se ovo desava u oba smera?

Osoba koja kasni zbog prevoza objavljeno

3 answers

uvek kasni (anonymous)

To se deshava skoro svakog dana. Prvo vecina autobusa je u katastrofa stanju, i kako krene toplo vreme ti problemi ce biti josh veci, a drugo vozachi su jako bezobrazni i ne poshtuju vreme, ili kad zakasne izadju na sredinu linije, a oni koji zive na prvih nekoliko stanica ih ni ne vide!

uvek kasni objavljeno
Administrator 165 poena

Primena mere skraćenja trase linije nije samovolja ili “bezobrazluk” vozača, već se ista primenjuje po nalogu otpravnika ili kontrole saobraćaja radi uklapanja u planirani red vožnje, odnosno pravilne raspodele vozila na trasi linije.

Saobraćajni pogon “Kosmaj” dobio je 10 novih vozila koji će u određenoj meri pomoći da se stanje na linijama koje održava poboljša.

Administrator objavljeno
Sonja (anonymous)

Da li neko kontrolise polaske autobusa 27e ili su digli ruke od kontrole, zbog vozila koja su fazi rashoda. Danas sam u ulica Despota Stefana cekala 27e od 16.05 do 16.45. Posle cekanja od 40. min. dosao je ful pun bus, pa nastavak cekanja. Da li je normalno da najmanje 3 polaska nisu realizovana za to vreme? Svi ostali koji tu prolaze, a dolaze sa N.B-gda normalno dolaze – znaci da nije u pitanju zastoj…

Sonja objavljeno
Nova poruka…
Dodaj fotografiju dodaj link fotografije
error: