Izmene na linijama, pitanja, prijave, predlozi … vezani za funkcionisanje linija javnog gradskog i prigradskog prevoza.

Generic selectors

Primedbe na funkcionisanje linije 36

0
sole 467 poena

Stvari na liniji 36 nikako da se poboljšaju. Iz dana u dan je situacija sve gora. U poslednje vreme su vozači počeli da preskaču polaske. Dođe na okretnicu kod Prokopa i stoji i umesto da krene kada mu je vreme , jednostavno ne krene , nego tek kad dođe vreme za sledeći polazak. Poslednjih dana , gotovo svaki put kad čekam autobus , a čekam ga kod Partizanovog stadiona (stanica “Bulevar kneza Aleksandra Karađorđevića” USSD kod: 1043) , postalo je učestalo propuštanje polazaka , a da je tako znam zato što proverim preko Bus plus sistema gde je autobus , i on bude dve stanice udaljen , što znači da je na okretnici.

Danas (27. XII 2017.) , opet nije realizovan polazak , i to u 18:30. Zbog svega navedenog , ili moram da pređem da čekam trole , ili idem sa 34 donekle pa presedam.

Takođe i bahatost vozača da ne staju na stajališta u Dragana Mancea , je sve učestalija. Pogotovu se to dešava kada iza ide minibus 34. Iako u takvim situacijama mašem vozaču , stavljajući jasno do znanja da treba da stane , jer hoću da uđem , on to ne učini nego produži pravo. Isto tako , primetio sam i da se često dešava da kada vozači na liniji 36 čekaju vreme na okretnici kod Prokopa , kada vide da nailazi 34  , odmah krenu da daju gas i kreću , čak i ako je to ponekad i par minuta pre predviđenog vremena.

sole objavljeno
    ×

    Prijava