Izmene na linijama, pitanja, prijave, predlozi … vezani za funkcionisanje linija javnog gradskog i prigradskog prevoza.

Generic selectors

Primedbe na funkcionisanje linije 82

0

Stalno se žalim dispečerima i inspekciji za liniju 82 koju često koristim i svi mi obećavaju da će ispitati o čemu se radi. A radi se o tome da se vrlo često “preskaču” npr, ja čekam na poslednjoj stanici u bl. 44. Stiže autobus koji kreće za 5 minuta. On ne kreće. Ja i dalje čekam. Onda dolazi vreme da krene onaj sledeći ali on ne kreće već kreće onaj prvi i tako sledeći i sledeći… Znači ne idu na 12 već 24 minuta dešavalo se i da po 3 autobusa stoje na poslednjoj stanici i na pomolu je i četvrti a onda kreće prvi tako da čekamo i više od sat vremena. Za ovu situaciju sam za to vreme nekoliko puta zvala dispečere, ali se ništa nije dogodilo da se autobusi pokrenu.

Od kako su se djaci raspustili nastao je haos. Autobusi idu na sat vremena. Pa nema smisla,  jer i ako je počeo raspust obrazovnom delu i krenuli su odmori, ima nas koji radimo, koristimo i plaćamo prevoz. Ustvari plaćamo prevoz i patimo se idući pešice jer autobusa nema.

Danas sam u 14 h pogledala na mob.tel. koliko stanica ima do bloka 44 i ostala u šoku. Jedan stiže za 24 a sledeći za 40 stanica ?  Ako sam ja dobro izračunala na ovoj liniji trenutno saobraćaju samo 2 autobusa i to je strašno i sramota što nam ovo radite. Mogli bi da šaljete samo kratke autobuse i da ubacite bar još jedno vozilo.

Moram da kažem i to da,  kada ste već smanjili broj vozila,  onda bi trebalo da sva budu klimatizovana, a “krševe” bez klime da ostavite za prelazno doba. Mi putnici se vozimo najviše pola sata ili 40 minuta i možemo da izdržimo, ali je nehumano prema vašim vozačima. Vozačima je ugrožen život, a i putnicima. Da bi se putnici bezbrižno i sigurno vozili,  onda morate i vašim vozačima obezbediti humane uslove za težak i odgovoran rad koji obavljaju i ja sam zbog toga mnogo tužna.

Nadam se da ćete nešto od ovoga što sam napisala dobro razmotriti promeniti kako bi svima bilo bolje.

S poštovanjem,  Z. Djirdjević, N. BEOGRAD

busevi.com objavljeno
  Putnik linije 82 (anonymous)

  Poštovani,

  Zaista bi bilo profesionalno da neko od zaposlenih da razuman i tačan odgovor na ovo pitanje, koje je vrlo  jednostavno: Zašto se preskače red vožnje autobusa br.82 iz pravca Novog Beograda prema Zemunu?

  To se i ranije dešavalo, a u poslednje vreme je jako učestalo. Danas (11.08.2017) nije krenuo u 10.25. sa stajališta u bloku 44. Pre par dana se desila ista situacija u tom terminu. Ako neko od putnika zamoli vozača za objašnjenje, dobije se uvek odgovor iste prirode – motor, ulje, neispravnost… Zaista je tužno ako je to istina, a još tužnije ako nije.

  Zbog takve neprofesionalnosti mnogi putnici kasne na posao, iako redovno plaćaju mesečne karte.

  Ako je deficitaran broj ispravnih autobusa, onda bi trebalo da se to reši na neki drugi način, a ne da ispaštaju korisnici usluga GSP-a.

  Putnik linije 82

  Putnik linije 82 objavljeno
   ×

   Prijava