Izmene na linijama, pitanja, prijave, predlozi … vezani za funkcionisanje linija javnog gradskog i prigradskog prevoza.

Generic selectors

Primedbe na kvalitet prevoza na linijama 73, 706

0

Linije 73 i 706 potpuno neredovne, premali broj autobusa, ceka se po 20 minuta vecinski deo dana, pri tome polovina autobusa su prestari a unutra prevruce toliko da ne moze da se dise, kao da postoji dodatno grejanje. Klima ni u jednom ne radi cak ni u novijim autobusima. Batajnica ima oko 100.000 stanovnika koji svakodnevno cirkulisu na ovim relacijama, molimo vas da ovo promenite.

busevi.com objavljeno

  10 answers

  Ljiljana (anonymous)

  Red voznje koji bi trebalo da koriste ove dve linije (706 i 73) nikada nisu u potpunosti tacno realizovane. Npr. veceras 25.4.2018. sa Zelenog Venca nije realizovan polazak u 22.20. Sto samim tim produzava cekanje autobusa do 23 casa, a prethodni autobus je bio oko 22 casa.

  Linija 73 je samim tim jos gora. Putujem svaki dan u periodu od 11.30-12.00, i ako slucajno ne stignem na autobus koji krece iz Batajnice u 11.32, znam zasigurno da ce sledeci polazak biti tek oko 12 casova, sto ispada da je minimum jedan polazak zakinut.

  Moram da napomenem da se desi da bar pet puta mesecno udjem u pokvaren autobus, ili u autobus koji od Batajnice vozi samo do saobracajne skole (Gornji grad stanica) i onda istovari putnike, kaze da ne ide dalje, i ode…

  Sramota velika…

  Ne znam kako ce se resiti ovaj problem kad ukinu BG voz radi renoviranja pruge… Cak ne smem ni da zamislim kakav ce haos biti tada u prevozu.

  Ljiljana objavljeno
   Zorana (anonymous)

   Linije 706 i 73 uvek kasne i ne mozemo da racunamo na njih, prvo sto ih ima vrlo malo i ne postuje se red voznje, a drugo sto su autobusi na ovim linijama najlosiji moguci autobusi. Busije imaju mnogo bolje buseve nego Batajnica iako busevi koji idu iz Batajnice idu za grad a 702 recimo samo kruzi i ide do Busija! Mislim da Batajnica uvek ima najlosiji prevoz!

   Zorana objavljeno
    Anonymous

    Kada god mi treba 73, ne postuje red voznje. Ocito treba da krecem pola sata ranije posto ovaj bus nikad ne moze da bude tacan i nikad ne znate sta mozete da ocekujete. O klimi da ne pricam.

    Anonymous objavljeno
     Milosmilos (anonymous)

     Ovo je postalo sramotno koliko se red voznje na liniji 706 ne postuje. Gotovo svaki dan se to desava, da red voznje gubi svaki smisao.

     Juce (11.08.2017) popodne cekam 706 35 minuta, danas ne dolazi jedan po redu voznje u 11:37 polazak iz Batajnice i tako redovno kasnim na posao… Na ovu liniju se definitivno vise ne moze racunati.

     Milosmilos objavljeno
      Snježana (anonymous)

      Na liniji 706, u vozilu broj 1365, ne samo da ne radi klima, nego radi grijanje.

      Snježana objavljeno
       Maja (anonymous)

       Ja sam neko vreme pratila polaske odnosno ”nepolaske” autobusa na liniji 706 sa Zelenjaka, i bilo mi je fenomenalno sto je bio obrisan svaki drugi polazak. Stici iz Batajnice do centra grada i obrnuto izgleda predstavlja sve veci izazov.

       Maja objavljeno
        Dragana (anonymous)

        Ja do sada nisam ušla ni u jedan autobus gde radi klima – linija 706 i 73, a putujem redovno više puta dnevno sam u prevozu. Autobusi kasne – 20-25 minuta se čeka autobus i to je jedna katastrofa.

        Udjem u autobus istopi mi se cipela. Toliko.

        Dragana objavljeno
         Jovan (anonymous)

         Svaki dan se vozim busevima 706 i 73 i svaki dan mogu da prijavljujem da ne rade klime ali zaboravim da vidim garažni broj. Evo prijava da klima ne radi u busu 706 broj 1305, u busu je nepodnošljivo i neizdrživo čak i u vremenu oko 18h. Ovo nema smisla više, svi busevi na liniji 84 su novi sa klimom a batajnički svake godine sve gori.

         Jovan objavljeno
          ×

          Prijava