Izmene na linijama, pitanja, prijave, predlozi … vezani za funkcionisanje linija javnog gradskog i prigradskog prevoza.

Generic selectors

Primedbe na kvalitet prevoza na linijama 73, 706

0

Linije 73 i 706 potpuno neredovne, premali broj autobusa, ceka se po 20 minuta vecinski deo dana, pri tome polovina autobusa su prestari a unutra prevruce toliko da ne moze da se dise, kao da postoji dodatno grejanje. Klima ni u jednom ne radi cak ni u novijim autobusima. Batajnica ima oko 100.000 stanovnika koji svakodnevno cirkulisu na ovim relacijama, molimo vas da ovo promenite.

busevi.com objavljeno

  10 answers

  Janja (anonymous)

  Ne radi klima u vozilu pod rednim brojem 1376, na liniji 73. U busu je pakleno vruće, na granici za padanje u nesvest i uz to se busevi za Batajnicu stalno kvare i retko koji ima funkcionalnu klimu. Ovo je nepodnošljivo i svake godine je sve gore i to je slučaj samo za 73 i 706 i Batajnicu, stvarno nema smisla!!!

  Janja objavljeno
   Milica (anonymous)

   Ne radi klima u vozilu broj 896 na liniji 706. Ovo je katastrofa i bezobrazluk.

   Milica objavljeno
    Jovan (anonymous)

    Svaki dan se vozim busevima 706 i 73 i svaki dan mogu da prijavljujem da ne rade klime ali zaboravim da vidim garažni broj. Evo prijava da klima ne radi u busu 706 broj 1305, u busu je nepodnošljivo i neizdrživo čak i u vremenu oko 18h. Ovo nema smisla više, svi busevi na liniji 84 su novi sa klimom a batajnički svake godine sve gori.

    Jovan objavljeno
     Dragana (anonymous)

     Ja do sada nisam ušla ni u jedan autobus gde radi klima – linija 706 i 73, a putujem redovno više puta dnevno sam u prevozu. Autobusi kasne – 20-25 minuta se čeka autobus i to je jedna katastrofa.

     Udjem u autobus istopi mi se cipela. Toliko.

     Dragana objavljeno
      Maja (anonymous)

      Ja sam neko vreme pratila polaske odnosno ”nepolaske” autobusa na liniji 706 sa Zelenjaka, i bilo mi je fenomenalno sto je bio obrisan svaki drugi polazak. Stici iz Batajnice do centra grada i obrnuto izgleda predstavlja sve veci izazov.

      Maja objavljeno
       Snježana (anonymous)

       Na liniji 706, u vozilu broj 1365, ne samo da ne radi klima, nego radi grijanje.

       Snježana objavljeno
        Milosmilos (anonymous)

        Ovo je postalo sramotno koliko se red voznje na liniji 706 ne postuje. Gotovo svaki dan se to desava, da red voznje gubi svaki smisao.

        Juce (11.08.2017) popodne cekam 706 35 minuta, danas ne dolazi jedan po redu voznje u 11:37 polazak iz Batajnice i tako redovno kasnim na posao… Na ovu liniju se definitivno vise ne moze racunati.

        Milosmilos objavljeno
         Anonymous

         Kada god mi treba 73, ne postuje red voznje. Ocito treba da krecem pola sata ranije posto ovaj bus nikad ne moze da bude tacan i nikad ne znate sta mozete da ocekujete. O klimi da ne pricam.

         Anonymous objavljeno
          ×

          Prijava