Izmene na linijama, pitanja, prijave, predlozi … vezani za funkcionisanje linija javnog gradskog i prigradskog prevoza.

Generic selectors

Primedbe na kvalitet prevozne usluge na linijama 860 i 860E

0

Prevoz na relaciji Obrenovac – Beograd od kada je ukljucen novi prevoznik “STRELA” Obrenovac vise je nego los. Zadrzan je isti br. polazaka. Broj putnika koji se prevozio u zglobnim LASTINIM autobusima sad se prevozi u kratkim “turistickim”, uskim, tesnim, skucenim autobusima.

Putnici na usputnim stanicama cesto ne mogu da udju, a ako i stane autobus moze se samo na stepenistu stajati tridesetak kilometara do Beograda. U Baricu svako jutro ostane nekoliko starijih putnika koji ne mogu uci, sto znaci da kasne na posao.

Ne postuje se red voznje, vozaci su totalno nezainteresovani i vrlo neljubazni sa putnicima.

Linija 860 je prigradska linija, koja ima karakter lokala. Zglobne “duple” autobuse su zamenili turisticki totalno neprimereni lokalu u koji naprimer nije mogla pre neki dan da udje zena s malim detetom u kolicima.

Nedovoljan br. polazaka u jutarnjoj i popodnevnoj spici. Putnici su ocajni, voze se u uslovima gorim nego za zivotinje!

busevi.com objavljeno

  49 answers

  Stefan Pupovac 2 poena

  Hoce li neko da reaguje da se vise sklone “Temsini” autobusi sa ove linije. Jutros u 6:45 autobus se pokvario negde oko 500 metara pre skretanja za zeleznik. Pritom sledeci autobus koji je dosao u njemu je vozac odvrnuo grejanje kao da je napolju minisu 50.

  Drugo hoce li se nesto uraditi povodom svakodnevnog besplatnog prevozenja migranata iz Obrenovca ka Beogradu i obratno. Neke vozače [*] što prevoze putnike pa naglo koče iz čista mira. I tako svaki dan. Neki polasci kasne što namerno što iz čistog bezobrazluka prevoznika. Molim nadležne da reaguju da se nešto promeni inače je ovo kako oni rade nepodnošljivo.

  Stefan Pupovac objavljeno
   Anonymous

   Dakle, za 10% svoje plate koje dajem na prevoz, dakle 5000 mesecno, a dajem ih sigurno, jer kontrola svako jutro ordinira, zelim da makar udjem u autobus gde mogu da sednem kao covek, a ne po stepenicama i da stojim na jednoj nozi. Autobusi sa glavne stanice krecu puni. A sam red voznje je katastrofalan.

   Anonymous objavljeno
    Branko (anonymous)

    Dana 25.06.2018 nije bilo polaska u 13:46 iz Obrenovca na liniji 860e.

    Branko objavljeno
     Anonymous

     Neverovatno kako se samo žalite na “očajan” prevoz. Išao sam solo autobusom iz Obrenovca za vreme špica i gužva nije bila velika, a takođe svaki put kad kod Palate pravde čekam svoj autobus (581) za 10 minuta prođe po 3 860-ice. Stvarno ne mogu da verujem da se žalite, prevoz vam je odličan, pogledajte malo druga predgrađa pa da vidite da imamo stare lastine krševe od autobusa, a pritom su i sporiji od 860.

     Anonymous objavljeno
      Anonymous

      Radnim danima nema 860E polazaka posle 21h iz Beograda. A vikendom ih ima i to koliko. Da li se neko sa nama sprda? Ima ljudi koji rade do 21h, ovo zaista nije u redu. Sramota.

      Anonymous objavljeno
       Anonymous

       23.06. Promenjen red voznje ekspresa, naravno redukovan, jer ne daj boze da slucajno neko sedne van glavne lastine stanice. Ali uvek moze gore!

       Anonymous objavljeno
        Janko (anonymous)

        Dana 07.06.2018. preskočen je polazak linije 860 iz Beograda u 15:56.

        Janko objavljeno
         Anonymous

         Na 860 nema turističkih autobusa nego prigradskih. Guglaj: Otokar Territo U.

         Anonymous objavljeno
          ×

          Prijava