Izmene na linijama, pitanja, prijave, predlozi … vezani za funkcionisanje linija javnog gradskog i prigradskog prevoza.

Generic selectors

Problem sa učestalom nerealizacijom planiranog polaska sa terminusa “Mala Ivanča” u 06:20h

0

Postovani,

Vec 4 nedelje linija 460 svakodnevno kasni, u pitanju je polazak u 6:20 iz Male Ivance. Vise puta smo prijavljivali problem, ali problem se resi na 1-2 dana. Tako što nam naredna 2 dana posalju modernije vozilo, a nakon toga opet nam vrate svakodnevni bus koji je u jako losem stanju, bez grejanja i bez ručne kočnice. Više puta polazak nije obavljen, jer je vozac imao tehničkih problema , a vozilo ostajalo u kvaru na pocetnoj stanici. Molim Vas da se problem trajno resi i da linija redovno saobraca po redu voznje.

busevi.com objavljeno
  Anonymous

  Potpuno se slažem sa gore navedenim.

  Nebrojeno puta taj polazak sa terminusa Mala Ivanča nije ostvaren. Jedan jedini polazak jutarnji na toj nazovi liniji.

  Ne razumem kako to za Sopot na primer toliko polazaka, i svaki polazak se ostvari strogo na vreme, samo nas tako maltretiraju, jedan taj polazak ujutru na liniji 460 i njega ne mogu da ostvare kako treba, već svaki drugi dan je autobus u kvaru ili uopšte ni ne dodje u Malu Ivanču na terminus. Takodje polazak iz Beograda popodne u 16:15h skoro redovno kasni po 20-30 minita.

  Krajnje je vreme da se nešto preduzme po pitanju prevoza ka Maloj Ivanči!

  Opština i grad samo povecavaju polaske ka Sopotu, samim tim sva sela iza Sopota su dobila i vise lokalnih polazaka, a mi smo znači ni na nebu ni na zemlji, otpisani i od Grada i od opštine.

  Najavljuje se puštanje linije 404 do manastira u zaseoku Trešnja, ako i to dopustimo da puste liniju da dodje na 2 km do okretnice Mala Ivanča a da ne udje bar do okretnice Mala Ivanča, onda kao ljudi i nismo bolje zaslužili, odma taj dan treba da organizujemo blokadu puta.

  Sutra u utorak 13 februara u 18h u Malu Ivanču dolazi predsednik opštine Žika, skupimo se u što većem broju i da ga argumentima ubedimo da ne ode dok nam ne obeća rešavanje prevoza. 

  Ako je mogao svim selima iza Sopota da obezbedi redovan prevoz do Sopota, a samim tim i redovnu vezu sa 465, onda mora i nama ovde da obezbedi normalan i redovan prevoz.

  Insistirajmo da se zauzme za peticije koje smo pre 20ak dana potpisivali i predali nadležnima.

  Anonymous objavljeno
   ×

   Prijava