Izmene na linijama, pitanja, prijave, predlozi … vezani za funkcionisanje linija javnog gradskog i prigradskog prevoza putnika.

Problemi na liniji broj 405 – Nerealizacija planiranih polazaka – Potreba za angažovanjem novijih vozila

lazar89 (anonymous)

Svaki dan na liniji 405 izostaje svaki treci do cetvrti polazak! Danas 24.05.2017. nije saobracao polazak u 19:55h tako da je vozilo koje je islo na sledecem polasku isao do centra Ripnja 45 minuta iskrivljen na levu stranu. Zasto na liniji 405 ne saobracaju nova vozila marke – Ikarbusov mercedes ili nova manova? Na svakoj liniji saobracaju nova vozila osim na liniji 405!

lazar89 objavljeno

30 answers

Рипањац 405 (anonymous)

Коначно да неко осим мене, а да је притом из Рипња, напише нешто о проблемима који нас муче.

Све време читам “изговоре” за неслање нових возила: од гужве, преко бахатих путника до лоше инфраструктуре. Прва два проблема се могу врло лако решити: што се гужве тиче, само се повећа број полазака и смањи интервал слеђења. Ако за то проблем представљају финансије, само се редукује нека линија у граду за онолики број возила за који треба да се повећа на другој, а да притом није преоптерећена. За други проблем ту су камере, па се питам да ли они уопште гледају њихове снимке када се за то укаже потреба, тј. ако неко намерно крене да ломи по возилу. Утицај трећег проблема се може смањити за 80% ако се реше прва два. Поздрав.

Рипањац 405 objavljeno
Ana3 (anonymous)

Danima na ovoj liniji polasci u 22:15 i 22:35 ne idu. Ljudi su veoma nezadovoljni zbog toga. Dana 21.5 polazak u 19:35 nije realizovan, dosao je neki u 19:49 i odmah krenuo. U 20:00 takodje nije isao nego je neki dosao u 20:15 i odmah krenuo. Zbog cega se ovo desava?

Ana3 objavljeno
Рипањац 405 (anonymous)

Боли ме што јако мало људи пише о проблемима на овој линији, неки то не раде буквално из принципа, као да им то одговара.

Песимизмом ништа нећемо постићи. Добићемо само контраефекат у виду све горе услуге. Хајде да се сви скупа (или ако не сви, онда већина) из овог дела Рипња организујемо, региструјемо се овде и притиснемо надлежне свакодневним жалбама на лош квалитет услуге. И, што је најважније, главу горе! Винчанци, који су буквално до јуче имали кантурине пар екселанс на линији 307 су, захваљујући свакодневним километарским жалбама, добили ново возило! Хајде да и ми то учинимо!

Рипањац 405 objavljeno
brainiac 35 poena

I blokirajte neki put.

brainiac objavljeno
Рипањац 405 (anonymous)

Да ли је могуће да Космајци оспособљавају небезбедна возила која су малтене јуче била проглашена отписаним?

Све чешће виђам АРХИКАНТУРИНУ са гаражним бројем 18 на овој линији. Степениште у овом возилу је прекривено корозијом, један поклопац на поду између предњих и средњих врата није причвршћен, путници се плаше да стану на степениште и Бога моле да не изгубе живу главу успут! Данас је возио на поласку са Глумчевог брда у 12:08. Хитно ангажовати нова возила или ставити приватнике, ово је превршило све дозвољене мере, границе и нормативе! x(

Рипањац 405 objavljeno
Nova poruka…
Dodaj fotografiju dodaj link fotografije