Izmene na linijama, pitanja, prijave, predlozi … vezani za funkcionisanje linija javnog gradskog i prigradskog prevoza.

Generic selectors

Produženje linije 513 do okretnice u Živojina Tabakovića od 14.12.2017.

0
sole 465 poena

Počev od četvrtka 14.12.2017. godine linija broj 513 biće produžena Ulicom Živojina Tabakovića u Velikoj Moštanici.

Na navedeni način, Sekretarijat za javni prevoz je rešio višegodišnje zahteve građana navedene ulice, koje je podržala GO Čukarica, a ticali su se bolje prostorne pristupačnosti javnom prevozu i sadržajima od interesa za građane u centarlnom delu mesnog naselja, kao i problema značajnog pešačenja duž ulice izrazitog podužnog nagiba.

Za poziciju novog terminusa je određena lokacija u zoni raskrsnice Ul. Živojina Tabakovića i Gnjionska, gde je uređena nova okretnica, dok će duž trase u samoj ulici Živojina Tabakovića biti uspostavljeno dva para novih stajališta, na polovini produženog dela, kao i u zoni terena fudbalskog kluba Moštanica. Istovremeno će na drugom kraju linije, biti uspostavljen novi par stajališta u Ul. Moštanička, u zoni novog naselja u izgradnji.

Nova trasa linije je: SREMČICА /NАSELjE GORICА/ – Dvoržakova – Moštanička – Velika Moštanica /Šumske ekonomije/ – Dobrivoja Jovanovića – Desetog oktobra – Živojina Tabakovića – VELIKА MOŠTАNICА /ŽIVOJINА TАBАKOVIĆА/.

izvor: bgprevoz.rs

sole objavljeno
  Anonymous

  Samo su malu vecu okretnicu mogli da naprave i spoje Umku sa Mostanicom preko ulice Milije Stanojlovica, to da bude nova stara 552.

  Anonymous objavljeno
   ×

   Prijava