Izmene na linijama, pitanja, prijave, predlozi … vezani za funkcionisanje linija javnog gradskog i prigradskog prevoza.

Generic selectors

Studija za unapređenje i razvoj noćnog prevoza u Beogradu – Anketa (06.2018)

0

Sekretarijat za javni prevoz grada Beograda i Saobraćajni fakultet u Beogradu započeli su rad na studiji unapređenja i razvoja sistema noćnog prevoza (N) u Beogradu. U okviru izrade studije biće izvršeno brojanje putnika na terenu (od 22.06. do 30.06.2018), a objavljena je i ONLINE ANKETA kako bi se dobila kompletnija slika u cilju unapređenja linija noćnog prevoza.

busevi.com objavljeno

  50 answers

  Anonymous

  Noćni 601N treba da ide za Progar i Boljevce.

  Anonymous objavljeno
   Nikola90 (anonymous)

   Na 56N treba da se vrati stari red voznje posto dosta ljudi koristi noćni 56N zbog posla, i uvek su puni autobusi.

   Nikola90 objavljeno
    Shone (anonymous)

    Uvedite nocni 551N koji bi znacio i Makisu, Ostruznici, Umci i V.Mostanici…

    Shone objavljeno
     Anonymous

     Pošto vidim da je u toku projekat unapređenja noćnog prevoza, u to ime želeo bih da kažem da većina naselja trećoj i četvrtoj zoni nemaju apsolutno nikakav noćni prevoz, a i dnevni je loš. Jedino naselje gde je situacija dobra je Obrenovac. Čak i poslednji dnevni polasci su oko 11 i to je to. Da li znate da imamo i mi gde da idemo? Imamo i noćne smene, a poslednji polasci za grad su oko 9. Nadam se da ćete razmotriti dalje širenje noćnog prevoza van druge zone.

     Anonymous objavljeno
      Anonymous

      Koliko sam ja video ponuđena anketa omogućava unošenje ovakvih sugestija (trasa linije, vremena polazaka). Trebalo bi svi da je popunimo i damo svoje mišljenje.

      Anonymous objavljeno
       Рипањац 405 (anonymous)

       Не заборавите ни случајно 403Н и 405Н, то обавезно да се уведе… 401Н је полукорисна линија, значи само Пиносави и Белом потоку, а поента ноћног превоза је да, ако не сав, покрије што је могуће већу територију града. Изговори су неприхватљиви.

       Рипањац 405 objavljeno
        Goran (anonymous)

        Kod dostave predloga za nove ili izmenu noćnih linija obratite pažnju da se radi o komercijalnim linijama, odnosno da linija mora biti isplativa za prevoznika kako bi uopšte vozila bila angažovana.

        Goran objavljeno
         Anonymous

         Za treću zonu ne bi se morale svuda uvoditi nove linije, već se mogu produžiti neke postojeće, kao što 56N ide do Rušnja. Takođe mislim da je potrebno uvesti i liniju 551N, 560N, a i 581N, jer ona pokriva dosta naselja. Linija 560N mogla bi kroz Barajevo i Baćevac ići do Vranića, a 581N bi mogla pokriti i Šiljakovac. Ovako bi se kapaciteti iskoristili i linije bi bile isplative.

         Anonymous objavljeno
          ×

          Prijava