Izmene na linijama, pitanja, prijave, predlozi … vezani za funkcionisanje linija javnog gradskog i prigradskog prevoza.

Generic selectors

Učestala nerealizacija polazaka na liniji 105 – Uskladiti polaske sa linijom BG: Voz

0

Poštovani,

Molim Vas da učinite nešto povodom neredovnih polazaka linije 105. Linija 105 i 105l su jedine linije koje povezuju naselje Ovču sa gradom. Po letnjem redu vožnje predviđeno je da saobraćaju 2 autobusa na liniji 105, ali veoma često jedan ne dodje tako da je neizbežno čekanje od oko sat vremena.

U subotu (24.6.2017) se po letnjem redu vožnje nije pojavio autobus na liniji 105 sa polaskom u 14h sa Omladinskog stadiona, a danas (26.6.2017) isto na liniji 105 polazak u 8:41 sa Železničke stanice u Ovči. Tako da je bilo neizbežno čekanje autobusa preko pola sata, a u nekim slučajevima i preko sat vremena, što smatram da nije humano u 21. veku. I u intervalu između bilo je čestih neredovnih polazaka.

Takođe, bih Vas molila da sinhronizujete polaske ovih linija sa polascima Beovoza (oko 5 min. razlike) i da povedete računa da autobusi sa Železničke stanice u Ovči polaze na vreme, a ne dva do tri minuta ranije od predviđenog, što opet dovodi do posledice da se autobus čeka preko pola sata, ako poštuje red vožnje, ako ne, što je čest slučaj onda oko sat vremena! Hvala.

busevi.com objavljeno
    ×

    Prijava