Izmene na linijama, pitanja, prijave, predlozi … vezani za funkcionisanje linija javnog gradskog i prigradskog prevoza.

Generic selectors

Učestali kvarovi autobusa na linijama broj: 581, 581A, 581E

1

Poštovani,

Sve češće se desava da autobusi koji prevoze na linijama 581, 581A i 581E se kvare na samoj početnoj stanici. Da li je moguće kada se to desi da ne moze da se nadje zamena za taj autobus, već se dešava da putnici čekaju nekada više od sat vremena do sledećeg polaska?

Npr. danas 10.07.2017. se dogodila slična situacija, kada se polazak u 13:15h iz Lazarevca nije pojavio, tako da su putnici čekali sledeci polazak koji je u 14:00h.

busevi.com objavljeno

  5 answers

  Anonymous

  Jesu autobusi prostrani, ali zaista ima premalo mesta za sedenje za nas koji dnevno provedemo 3 sata u voznji na toj liniji. Jer često ako ne ugrabiš mesto na početnoj stanici, sleduje ti stajanje do kraja.

  Anonymous objavljeno
   Anonymous

   Po mom mišljenju, zglobni Otokar autobusi su nešto najbolje što se desilo putnicima Laste. Iako bi možda moglo biti malo više sedišta, bar ima mnogo mesta u busu, jer je veći od Solaris gradskih autobusa. Pritom su jako kvalitetni i klima radi odlično. Nemam nikakvih zamerki osim što nijedan od tih autobusa nije dat linijama 591 i 592 već imamo stare Ikarbus autobuse koji su u totalnom stanju raspada. Barajevo je skoro sve autobuse zamenilo novim, a mi nismo dobili ništa.

   Anonymous objavljeno
    Sveta (anonymous)

    Stigli su novi autobusi na liniju 581, nema više učestalih kvarova, ali…

    Moje misljenje, ali i većine putnika koji koriste liniju je da su novi OTOKAR zglobni autobusi neadekvatni za prigradski prevoz. Naime, u autobusu ima tek 30ak sedista, koja se vrlo često popune na početnoj stanici. Kako ovu liniju koristi veliki broj učenika, studenata, radnika koji svakodnevno putuju na relaciji Beograd – Lazarevac i nazad, možete zamisliti u kom stanju obavljaju svoje obaveze ako su prinudjeni da stoje u autobusu sat vremena u jednom pravcu! I to linijom koja ide Ibarskom magistralom! Nije isto stajati u busu u gradskoj liniji nekoliko stanica, i u prigradskoj 60-70min u jednom pravcu, pa isto tako u povratku.

    Sveta objavljeno
     Svetski putnik (anonymous)

     Poštovani,

     autobusi na linij 581, 581e se i dalje svakodnevno kvare na početnoj stanici u Lazarecu. Nije mi samo jasno kako iz Beograda stignu ispravni, a kad treba da krenu iz Lazarevca, naprasno se pokvare!?

     Svetski putnik objavljeno
      igor89 34 poena

      Не постоји полазак за линију 581 у 13h из Лазаревца, једино ако мислите на 581А.

      igor89 objavljeno
       ×

       Prijava