Izmene na linijama, pitanja, prijave, predlozi … vezani za funkcionisanje linija javnog gradskog i prigradskog prevoza.

Generic selectors

Učestali nerealizovani polasci na liniji 35 u večernjim satima (15.06.2018)

0

Poštovani,

U poslednjih mesec dana polasci na liniji 35 sa početnog stajališta Novi Beograd (blok 20) sve više izostaju. Radi se o polascima nakon 20:00 časova i uglavnom izostanu dva polaska zaredom. Daću primer večerašnje (15.06.2018) situacije koja me je nagnala da, osim prijave za svaki nerealizovani polazak, napišem i ovo što čitate.

Dakle, tri polaska zaredom su izostala, u 20:20, 20:30, 20:41, a onda i u 21:03, sudeći po BusPlus aplikaciji – to znači da, uzevši u obzir realizovan polazak u 20:52, stanovnici Beograda imaju jedan polazak od planiranih pet i da rad prevoznika na liniji sa intervalom od desetak minuta tera ljude da čekaju po pola sata i više.

Kada se konačno pojavio jedan autobus, ljudi je bilo previše, znate i sami kakvo je stanje u Beogradu. No, dok sam se vozio, spazio sam dva autobusa 35 prevozniika Ćurdić (koji retko ordiniraju drugim linijama) kako pretiču autobus u kojem sam bio u Bulevaru Despota Stefana, jedan kod SUPa, a drugi nešto kasnije, tik pred Pančevački most.

Molim Vas da uradite šta god da je moguće kako se ovo ne bi dešavalo.

busevi.com objavljeno

  Best answer

  busevi.com 651 poena

  Poštovani,

  Zbog saobraćajnih zastoja, dana 15.06.2018. došlo je do poremećaja u realizaciji planiranih polazaka na autobuskoj liniji broj 35, kao i preusmerenja vozila na linije sa pojačanim opterećenjem u datom trenutku. Linija broj 35 odstupala je od planiranog reda vožnje već od 12h.

  busevi.com objavljeno
   ×

   Prijava