Izmene na linijama, pitanja, prijave, predlozi … vezani za funkcionisanje linija javnog gradskog i prigradskog prevoza.

Generic selectors

Učestalo kašnjenje i prolaz bez stajanja na stanicu – linija E6

0

Minibus je prosao drugu stanicu od pocetne na Novom Beogradu. Ne desava se prvi put da kasne po 15 minuta i kada ih konacno docekate da samo projure ma koliko mahali i stajali na vidljivom mestu.

busevi.com objavljeno

  7 answers

  Jovanovic (anonymous)

  Vozila bez klime, vozac vozi sa otvorenim vratima, ucestalo nepostovanje reda voznje… na koji broj telefona se obratiti?

  Jovanovic objavljeno
   Anonymous

   I jutros ista situacija. Dva minibusa E6 se nisu pojavila,po redu voznje. To nije normalno vise sta oni rade. Postoji li neki centar njihov gde to moze da se prijavi?

   Anonymous objavljeno
    Aleksandra (anonymous)

    Subota 15.07. – nedolazak dva za redom mini busa, oko 17h. Cekala sam preko pola h da dodje, prvi iz reda voznje se nije pojavio, nakon njega ni drugi. Neverovatan bezobrazluk. Uz to, da ne pominjem bahatu voznju vozaca, preskakanje stanica, nepostovanje saobracajnih propisa. Takodje, 2 puta sam imala udes sa ovim prevoznikom, OBA PUTA na istom mestu – Nbg skretanje kod buvljaka ka Delta City-ju.

    Aleksandra objavljeno
     nezil (anonymous)

     Hvala za opširnu ali šturu informaciju, kome se obratiti za kontrolu?

     Ja sam sa SSS i mnogi termini su mi ne jasni, dal je engleski, latinski. Molim na normalan srpski termin, kad, kako, gde, šta?

     nezil objavljeno
      nezil (anonymous)

      Šta reći, komedija, horor,… ? Pre par dana uočio sam minibus ove linije E6 ispod samog Pančevačkog mosta u BDS?

      Polaze kad se smatra da se krene, projure kroz stanice na koje nestaje, a ima putnika itd, itd,… .

      Tako isto je bilo i sa ukinutom linijom E4. Te sa Ustaničke, Bele vode, Muhar,… Mirijevo, Mirijevo III, šta ja znam još i na kraju ukinuta!

      nezil objavljeno
       sole 465 poena

       Ma to uzmeš i staneš na kolovoz , pa da vidim da li će onda imati m… da projuri! Ja sam jednom bukvalno tako morao da uradim kada sam zaustavljao 34 , jer nisam mogao da više čekam trolu , obzirom na ogroman pljusak koji me je zadesio , a video da ovaj nema nameru da se zaustavi. I onda me vozač na ulazu pitao “Da li znam kuda ide 34?” A ja mu odgovorim “Da , znam , jer idem dotle.”

       sole objavljeno
        @bahatost zvana E6 (anonymous)

        Red voznje se uopste ne postuje, stalno kasne, vozila su vecinom bez klime, sedista razvaljena ali kontrolori redovni. Vozaci voze vrlo bahato. Ovo je vec 4. put za nedelju dana da kasnim na posao zbog njihovog nepostovanja reda voznje iz Mirijeva. Dve godine koristim ovaj prevoz, uredno placam svoju kartu, dosta je bilo ovog bezobrazluka. Sram vas bilo za neprofesionalnost s kojom poslujete.

        @bahatost zvana E6 objavljeno
         ×

         Prijava