Izmene na linijama, pitanja, prijave, predlozi … vezani za funkcionisanje linija javnog gradskog i prigradskog prevoza.

Generic selectors

Učestalo ranije kretanje vozila od predviđenog reda vožnje na noćnoj liniji 75N

0

Konstantno polazenje ranije nocne linije 75N. Nije mi jasno u cemu je problem.

Dvadeset godina se vozim nocnim i nisam ovo nikada video. Skoro svaki polazak nocne linije 75N kojim sam se vozio u poslednjih mesec dana kretao je 5 min. ranije. A bilo ih je bar 5.

Zbog bahatosti i nemara vozaca, putnici cekaju pola sata vise na stanicama, nepotrebno.
A s obzirom da zivim blizu okretnice na Bezaniji, primetio sam sa prozora da krecu i po 10 min. ranije ka gradu. Mnogi ljudi dodju na stanicu u 2:30h, a on otisao u 2:20h.

busevi.com objavljeno

  3 answers

  Anka (anonymous)

  Vozač sa naočarima što je radio sa Trga 17.7/18.7, polazak u 00:30 je najgotivniji lik, zna svoj posao, stigne se sve na vreme sa njim, šteta je što sami moraju da se muče da prodaju karte, i mislim da ih treba nagraditi za obavljanje više 2 posla odjednom (svoj i kondukterski). Ranije sam koristila polazak u 01:00 koji je obavljao neki puniji čovek, uvek krene ranije, desilo mi se da me je jednom čak i ostavio pa sam morala da čekam sledeći, treba malo obratiti pažnju na njega!

  Anka objavljeno
   Buxi (anonymous)

   Ja nekada nisam ni siguran u vremena polaska linije 75N, tako da na stajalište Z. Venac dolazim nevoljno mnogo ranije, da bih “ulovio” autobus kojima upravljaju kauboji. Autobusi često i kasne, jer “gospoda” vozači rade i na naplati karata (nema konduktera) , pa se putovanje oduži, uz to šofer otvara samo prednja vrata.

   Buxi objavljeno
    Jovana (anonymous)

    Poštovani,

    Često se dešava da se red vožnje na liniji noćnog autobusa 75N ne poštuje. 24.6.2018 je autobus koji treba da krene sa Trga u 1:30h već bio na Zelenom vencu u 1:18h. Vozač nije znao kuda treba da vozi, pa su mu putnici dovikivali da skrene levo. Molim vas da proverite ovu prijavu. Ovo je samo jedan slučaj, a prethodno sam doživela isti nekoliko puta. Hvala.

    Jovana objavljeno
     ×

     Prijava