Izmene na linijama, pitanja, prijave, predlozi … vezani za funkcionisanje linija javnog gradskog i prigradskog prevoza.

Generic selectors

Uspostavljanje nove linije na relaciji: “Batajnica – Bežanijska kosa – Novi Beograd /Blok 20/”

14
zaremet (anonymous)

Linija npr. 710 bi polazila sa terminusa Batajnica i kretala se dalje Pukovnika Milenka Pavlovića -Majora Zorana Radosavljevića – Batajnički drum – Slobodana Bajića – Batajnički drum 17 deo -Batajnički drum 2 deo – Ugrinovački put 35 deo – Naselje mala pruga – Ugrinovački put – Autoput Beograd Novi sad – Milana Rešetara – Marka Čelebonovića – Nikole Dobrovića – Bulevar Heroja sa Košara – Omladinskih brigada – Milutina Milankovića – Milentija Popovića – Vladimira Popovića (blok 20).

Cilj ove linije je rasterećenje linija 73, 703, 706, 81, 81L, 708, 709, a najviše linije 707 koja bi se vratila na staru trasu. U slučaju štrajka BG voza, linija bi donekle bila zamena jer bi svraćala na žel. stanicu Zemun, prolazila neposredno pored stajališta Tošin bunar i žel. stanice Novi Beograd.

Za ljubitelje šopinga tu je prolaz pored Zemun parka i T.C. Zmaj.

Linija bi koristila sva postojeća stajališta, a bilo bi poželjno uspostavljanje stajališta kod termusa Zemun – Donji grad na Autoputu BGD Novi sad.

Vozila na ovoj liniji bi bila korišćena za početak sa linija 73 i 707.

Ako neko ima još nešto da doda i ispravi, bilo bi poželjno, pogotovo admin !

zaremet objavljeno

  13 answers

  brainiac 148 poena

  Sviđa mi se ideja i trasa je odlično smišljena tako da pokrije dve važne loše pokrivene relacije i izbegava gužvu na autoputu koristeći praznu ulicu.

  brainiac objavljeno
  Anonymous

  Poentu ove linije , uz izmeštanje linije 707 iz Male pruge i Altine , ne vidim. Ovakvim predlogom se samo unazađuje prevoz građanima pomenutih naselja. Znam da će sad neko da se javi i da kaže kako je prvobitno bio unazađen prevoz u Zemun polju zarad pomenutih naselja…

  Kada sam ranije davao predlog da se linija 707 ubrza  , kako bi joj trebalo isto vremena kao i liniji 704 , a da se ne oštete stanovnici Male pruge i Altine , i da se na taj način dobije da u pravilnom vremenskom razmaku 704 i 707 idu za Zeleni venac , i tako se poboljša prevoz i jednima i drugima , odmah su počeli da se javljaju pojedinci sa onim čuvenim komentarom: “Sva sreća da ne radim u DJP , jer bi im načisto uništio prevoz i ko sam ja da određujem gde će da staje , gde neće.”. I sve se na kraju svede na to da je jedino rešenje da se linija pojača , a niko se nikad ne pita da li određeni pogon ima sa čime da to odradi i sl.

  Dakle , zaključak je da je predlog za ovu novu liniju prihvatljiv jedino bez diranja trase linije 707 , jer jedino tako ima poentu.

  Anonymous objavljeno
  Anonymous

  Izvanredno, bilo bi jos bolje ako bi autobusi iz pogona Novi Beograd bili na toj liniji, ali u svakom slucaju dobar predlog.

  Anonymous objavljeno
  Pevac 58 poena

  Samo privatnici bi mogli da rade na ovoj liniji.

  Pevac objavljeno
  zaremet (anonymous)

  Prema neproverenim informacijama prilikom rekonstrukcije pruge Beograd – Stara Pazova, Bg voz će funkcionisati na sat vremena. Po toj informaciji , moj predlog ima još veći značaj , a vozilo kao ispomoć bi trebalo da pošalje i Lasta , jer ogroman broj putnika dolazi iz okolnih mesta.

  Ne mora se dirati linija 707 , ali neko rešenje se mora naći inače sledi kolaps u Batajnici , jer je Batajnički drum u špicu zagušen zbog obilaznice koju neće nikad završiti.

  zaremet objavljeno
  Anonymous

  Mislim da ce ova linija biti dobra zamena za bg voz, u narednih 3 godine, samo kad bi isao malo cesce, jer ce biti previse ljudi iz Batajnice, a i iz okoline (Banovci, Ugrinovci, Pazova). Inace, svaka cast za predlog!

  Anonymous objavljeno
  Anonymous

  Идеалан предлог за ту линију, с тим да би било коректно да линија иде на 10-15 минута. Свака част за предлог.

  Anonymous objavljeno
  mare99 (anonymous)

  Dobar predlog. Podržavam.

  mare99 objavljeno
  ×

  Prijava