Izmene na linijama, pitanja, prijave, predlozi … vezani za funkcionisanje linija javnog gradskog i prigradskog prevoza.

Generic selectors

Uspostavljanje nove linije na relaciji: “Batajnica – Bežanijska kosa – Novi Beograd /Blok 20/”

14
zaremet (anonymous)

Linija npr. 710 bi polazila sa terminusa Batajnica i kretala se dalje Pukovnika Milenka Pavlovića -Majora Zorana Radosavljevića – Batajnički drum – Slobodana Bajića – Batajnički drum 17 deo -Batajnički drum 2 deo – Ugrinovački put 35 deo – Naselje mala pruga – Ugrinovački put – Autoput Beograd Novi sad – Milana Rešetara – Marka Čelebonovića – Nikole Dobrovića – Bulevar Heroja sa Košara – Omladinskih brigada – Milutina Milankovića – Milentija Popovića – Vladimira Popovića (blok 20).

Cilj ove linije je rasterećenje linija 73, 703, 706, 81, 81L, 708, 709, a najviše linije 707 koja bi se vratila na staru trasu. U slučaju štrajka BG voza, linija bi donekle bila zamena jer bi svraćala na žel. stanicu Zemun, prolazila neposredno pored stajališta Tošin bunar i žel. stanice Novi Beograd.

Za ljubitelje šopinga tu je prolaz pored Zemun parka i T.C. Zmaj.

Linija bi koristila sva postojeća stajališta, a bilo bi poželjno uspostavljanje stajališta kod termusa Zemun – Donji grad na Autoputu BGD Novi sad.

Vozila na ovoj liniji bi bila korišćena za početak sa linija 73 i 707.

Ako neko ima još nešto da doda i ispravi, bilo bi poželjno, pogotovo admin !

zaremet objavljeno

  13 answers

  Anonymous

  Poentu ove linije , uz izmeštanje linije 707 iz Male pruge i Altine , ne vidim. Ovakvim predlogom se samo unazađuje prevoz građanima pomenutih naselja. Znam da će sad neko da se javi i da kaže kako je prvobitno bio unazađen prevoz u Zemun polju zarad pomenutih naselja…

  Kada sam ranije davao predlog da se linija 707 ubrza  , kako bi joj trebalo isto vremena kao i liniji 704 , a da se ne oštete stanovnici Male pruge i Altine , i da se na taj način dobije da u pravilnom vremenskom razmaku 704 i 707 idu za Zeleni venac , i tako se poboljša prevoz i jednima i drugima , odmah su počeli da se javljaju pojedinci sa onim čuvenim komentarom: “Sva sreća da ne radim u DJP , jer bi im načisto uništio prevoz i ko sam ja da određujem gde će da staje , gde neće.”. I sve se na kraju svede na to da je jedino rešenje da se linija pojača , a niko se nikad ne pita da li određeni pogon ima sa čime da to odradi i sl.

  Dakle , zaključak je da je predlog za ovu novu liniju prihvatljiv jedino bez diranja trase linije 707 , jer jedino tako ima poentu.

  Anonymous objavljeno
  zaremet 2 poena

  Dostavljam Vam konacan i detaljan predlog za uspostavljanje nove linije sa mapom!

  zaremet objavljeno
  Marta28 2 poena

  Предлог је сјајан! И сама се возим овим линијама, и мислим да је неопходно додати још једну. Не мора да иде на 10 минута, нека иде и на пола сата, сат, али да постоји, били бисмо вам јако захвални.

  Marta28 objavljeno
  Galenika84 37 poena

  Morate da date ocenu predlogu, to je ono plavo polje iznad. Kada ocena bude viša od 10 onda se dostavlja predlog nadležnima na razmatranje.

  Galenika84 objavljeno
  Mima Mimica 3 poena

  Kao i svi dobri i korisni predlozi i ovaj je zavrsio u kanti. Koga briga briga sto sto ljudi ispadaju iz BG voza i stoje jedan drugom na glavi? Koga briga sto kasnimo na posao putujemo tih dvadesetak kilometara sporije nego da se vozimo rosulama? Da je nekih izbora, mozda bi ovo i spomenuli bar al posto nije sigurno kad ce, i svi nasi problemi mogu da cekaju iste.

  Mima Mimica objavljeno
  Zaremet (anonymous)

  Za koji dan biće 9 meseci kako ste poslali predlog za uvođenje nove linije broj 80 na relaciji Batajnica – Bež.Kosa – Blok 20 , a odgovora još nema ?

  Zaremet objavljeno
  mare99 (anonymous)

  Dobar predlog. Podržavam.

  mare99 objavljeno
  Anonymous

  Идеалан предлог за ту линију, с тим да би било коректно да линија иде на 10-15 минута. Свака част за предлог.

  Anonymous objavljeno
  ×

  Prijava