Izmene na linijama, pitanja, prijave, predlozi … vezani za funkcionisanje linija javnog gradskog i prigradskog prevoza.

Generic selectors

Zašto je linija broj 72 delimično promenila trasu ?

0
Arhiva 1.18K poena

Pitam vas u ime 101 zaposlenog u JP PTT Srbije – izmenična pošta 31, koja je na aerodromu, kome je palo na pamet da promeni trasu linije 72 ?

Autobus sada kasni. U 14.10 – odlazak sa aerodroma. A apsurd – autobus tek stigne između 14.30 i 14.50 na aerodrom. Ujutru kasnimo, jer 5 semafora kroz Bežanijsku kosu napravi ceo haos. Ujutru je u autobusu najviše zaposlenih iz aerodromske zgrade, a po povratku ima još uvek mnogo putnika. Kada uđu sa nekoliko kofera, nastane gužva. Svi mi bi voleli da neko od vaših pretpostavljenih ili onih, koji su samovoljno doneli odluku o promeni trase (bez ikakvog mišljenja nas, koji stalno koristimo pomenutu liniju od kad je uvedena) bar jedno jutro u špicu i u popodnevnom špicu, pogotovu u vremenu 14.10 budu u autobusu.

Nije prvi put, da vaše preduzeće ne uvažave svoje putnike i to vam mnogo zameramo.

Arhiva objavljeno

  Best answer

  Arhiva 1.18K poena

  Do promena u trasi linije 72 je došlo na osnovu zahteva GO “Novi Beograd” da se nakon izgradnje nove osnovne škole u naselju Bežanijska kosa i želje stanovnika naselja, koja su se formirala duž Surčinske ulice, da deca iz ovih naselja pohađaju novootvorenu školu u naselju Bežanijska kosa, Direkcija za javni prevoz je ispitala mogućnost direktnog povezivanja linijom JGS-a ovih naselja sa centralnim delom naselja Bežanijska kosa, delimičnom izmenom trase linije broj 72 (Zeleni venac – Aerodrom “Nikola Tesla”).

  S poštovanjem, Direkcija za javni prevoz

  Arhiva objavljeno
   ×

   Prijava