Generic selectors

Informacija o režimu rada linija broj: 3A, 3L1, 11L, 12, 13 zbog završetka radova na izgradnji tramvajske infrastrukture preko Mosta na Adi (od 05.07.2019)

ℹ️

U sklopu završetka radova na izgradnji tramvajske infrastrukture preko Mosta na Adi i povezivanja iste sa postojećom, kao i nemogućnosti prolaska tramvaja na delu od Topčidera ka Kneževcu, od petka 05.07.2019. godine od prvih jutarnjih polazaka uspostavlja se sledeći režim rada linija JGP-a:

Uspostavljaju se tramvajske linije:

 • 3L1 (Omladinski stadion – Železnička stanica Topčider)
 • 13 (Banovo Brdo – Most na Adi – Blok 45)

Režim rada linija:

 • Tramvaji sa linije 11L će saobraćati (Tašmajdan – Most na Adi – Blok 45)
 • Tramvaji sa linije 12 će saobraćati na svojoj redovnoj trasi (Omladinski stadion – Banovo brdo)
 • Ukidaju se tramvajske linije 2L1 i 12L i autobuska linija 12A
 • Autobusi na privremenoj liniji 3A će saobraćati na skraćenoj trasi (Železnička stanica Topčider – Kneževac). Trasa linije 3A: Železnička stanica Topčider – Bulevar Patrijarha Pavla – Patrijarha Dimitrija – Oslobodilaca Rakovice – Oslobođenja – Kneževac.

Autobusi sa linije 3A će koristiti postojeća stajališta JGP-a.

8 Komentara

 1. Marko Petrović says:

  Bolje da su ostavili liniju 3A do Savskog trga jer je ovako totalno bez reda i bez svega, tramvaji i autobusi uopšte nisu usaglašeni, dođete sa 3A do Topčidera i onda narednih 20 min. čekate tramvaj jer vam je jedan otišao ispred nosa, drugi se nije ni pojavio i onda nailazi treći koji treba da primi putnike od 3,4 autobusa koliko se izređalo u periodu čekanja tramvaja… Ako može nekako da se pošalje dopis direkciji da ukinu taj 3L1,3L šta li je i lepo vrate do Savskog trga bus pa dalje da se preseda do Omladinskog stadiona na 12… Svakako bi bilo bolje nego ova situacija koja se ponavlja iz dana u dan.

  12
  1. ZaBoljiPrevoz1 says:

   Sad su valjda usaglašeni polasci, jer su tu novi redovi vožnje za 3L1 i 3A.

   1
 2. Miloš Ivković says:

  Zašto linije 7 i 9 ne idu preko Mosta na Adi?

  5
  1. nikolaa124 says:

   Treba sa postoji veza blokova 45, 44, 70… sa uscem i sava centrom, jer kad ne bi isle tu, linija 95 bi bila preopterecena. Bile bi ogromne guzve.

   1
  2. Miki says:

   Icice kada se bude rekonstruisao stari savski most.

  3. Plazma says:

   Opusteno, i ici ce cim skupe malo para da menjaju most zbog BW-a.

  4. Galenika84 says:

   Mora da ostane veza između Bloka 45 i Sava Centra odnosno TC Ušće. Ne može se to prepustiti samo liniji 95 jer je već preopterećena.

   Linije 7 i 9 će kasnije ići preko mosta na Adi samo privremeno jer će se na mestu Starog Savskog mosta graditi Novi Savski most

   1
  5. David says:

   Jer bi onda potez od Savskog trga do Zeleznicke stanice “Novi Beograd” ostao bez prevoza. Ostala bi samo 95-ica koja je skoro svaki put puna.

💬