Generic selectors

Privremeno izmeštanje stajališta “Naselje Petlovo brdo” u smeru ka Lazarevcu (od 03.08.2018)

🚏

Od petka, 03.08.2018. stajalište „Naselje Petlovo brdo“ smer prema Lazarevcu za linije javnog prevoza broj: 502, 521, 531, 532, 533, 534, 560, 560A, 581, 581A, 583A, 585, 586, 588, 591, 592, 593, 593A, 860V, 860P se zbog radova na izgradnji petlje „Petlovo brdo“ izmešta na novu lokaciju, neposredno ispred skretanja za prodajni objekat METRO.

izvor: bgprevoz.rs

10 Komentara

 1. Marko says:

  Do kad će trajati radovi?

  1

  1. Maja says:

   Kad će biti gotovi radovi i vraćena stanica? Ne deluje mi da će biti uskoro pošto se ništa ne radi trenutno.

   Led na stanici ! Nema nadstrešnice. Stanica preko puta je dosta daleko ako treba da presednete na drugi autobus.

   Molim bilo kakav odgovor.

   Hvala.

   0

  2. busevi.com says:

   Trenutno nemamo povratnih informacija od strane nadležnih u vezi pitanja i primedbi vezanih za poziciju privremenog stajališta. Dopis je dostavljen nadležnima i odmah po dobijanju odgovora isti će biti javno dostupan.

   0

  3. busevi.com says:

   Obaveštavamo Vas o dobijenom odgovoru od strane nadležnog Sekretarijata za javni prevoz grada Beograda, a povodom primedbi na poziciju privremenog stajališta “Naselje Petlovo brdo”, kao i informacije o planiranom vremenu trajanja režimske izmene.

   Odgovor nadležnih:

   “U saradnji sa izvodjacima radova u zoni petlje Petlovo Brdo razmatrana je pozicija privrermenog stajalista”Naselje Petlovo brdo” i doslo se do jedinog moguceg resenja stajalista u zoni skretanja za prodajni objekat “Metro” u smeru ka Lazarevcu. Po zavrsetku radova na izgradnji petlje Petlovo brdo, stajalista ce se vratiti na poziciju predvidjenom projektu.”

   0

 2. itslaki says:

  Ima li ikakvih informacija u vezi sa ovim radovima? Tamo se ne radi apsolutno ništa već mesecima. Samo su raskopali sve, drveće su zarad toga posekli i onda sve ostavili tako unakaženo. Da li su dali bar okvirno vreme završetka radova?

  0

  1. busevi.com says:

   Ne, vodi se kao radovi “produženi do daljnjeg”.

   0

 3. Ivana says:

  Slažem se sa predhodnim komentarima, stanica je izmeštena dosta daleko, nema trotoara po kojem bi se išlo ako presedate, videla sam više puta da neki autobusi staju kod semafora preko puta “Metroa”, kako bi putnici izašli i prešli na drugu stranu, što je po meni vrlo nebezbedno…

  0

 4. Anonimno says:

  Stanicu ka Banovom brdu treba izmestiti kod “Idee” kako bi se ljudima olakšalo presedanje.

  0

 5. Marko says:

  A da se postavi nadstresnica na izmestenom stajalistu kako putnici ne bi kisli. Ipak dolazi hladnije vreme, svaki zaklon znaci, a i bio je na prvobitnom stajalistu.

  0

 6. Tamara says:

  Zasto niste izmestili i stanicu preko puta ima pono ljudi koji idu iz Zeleznika za Barajevo. Sad nestizu na bus.

  0

💬