Generic selectors

Red vožnje – Linija BG Voz – Batajnica – Ovča  |  Trasa: Smer A: Batajnica – Zemun Polje – Zemun – Tošin bunar – Novi Beograd – Beograd centar /Prokop/ – Karađorđev park – Vukov spomenik – Pančevački most – Krnjača /Most/ – Krnjača – Sebeš – Ovča  |  Smer B: Ovča – Sebeš – Krnjača – Krnjača /Most/ – Pančevački most – Vukov spomenik – Karađorđev park – Beograd centar /Prokop/ – Novi Beograd – Tošin bunar – Zemun – Zemun Polje – Batajnica

BG Voz
›  Batajnica
‹  Ovča

Zona 1Zona 2  ·  Red vožnje - Linija BG voz 1 - Gradska železnica

Interval: 21-60 min.
Prevoznik: Železnica Srbije
Predviđeno vreme vožnje: A: 53 min. / B: 57 min.
Red vožnje važi od: 

Često koristim ovu liniju: 

Mapa linije

Batajnica
› Zemun Polje
› Zemun
› Tošin bunar
› Novi Beograd
› Beograd /Centar/ /Prokop/
› Karađorđev park
› Vukov spomenik
› Pančevački most
› Krnjača /Most/
› Krnjača
› Sebeš
› Ovča

Ovča
› Sebeš
› Krnjača
› Krnjača /Most/
› Pančevački most
› Vukov spomenik
› Karađorđev park
› Beograd /Centar/ /Prokop/
› Novi Beograd
› Tošin bunar
› Zemun
› Zemun Polje
› Batajnica

Stanice:

Smer A:

 • /0 min./ BATAJNICA
 • /6 min./ ZEMUN POLJE
 • /11 min./ ZEMUN
 • /17 min./ TOŠIN BUNAR
 • /22 min./ NOVI BEOGRAD
 • /30 min./ BEOGRAD /CENTAR/ /PROKOP/
 • /33 min./ KARAĐORĐEV PARK
 • /36 min./ VUKOV SPOMENIK
 • /40 min./ PANČEVAČKI MOST
 • /44 min./ KRNJAČA /MOST/
 • /47 min./ KRNJAČA
 • /50 min./ SEBEŠ
 • /53 min./ OVČA

Smer B:

 • /0 min./ OVČA
 • /4 min./ SEBEŠ
 • /8 min./ KRNJAČA
 • /10 min./ KRNJAČA /MOST/
 • /19 min./ PANČEVAČKI MOST
 • /22 min./ VUKOV SPOMENIK
 • /24 min./ KARAĐORĐEV PARK
 • /28 min./ BEOGRAD /CENTAR/ /PROKOP/
 • /36 min./ NOVI BEOGRAD
 • /40 min./ TOŠIN BUNAR
 • /47 min./ ZEMUN
 • /51 min./ ZEMUN POLJE
 • /57 min./ BATAJNICA

/ – min./ Približno vreme vožnje od početne stanice.

Prikazano vreme je prolazno vreme nailaska vozila na određeno stajalište, uzmite u obzir da su moguća odstupanja zbog zastoja / kvara na vozilu / saobraćajne nezgode…

Legenda:

Napomena  Stajalište privremeno ukinuto.


118 Komentara

 1. Cola says:

  Da li se zna razlog zbog čega, već danima, voz kasni. Cele nedelje voz polazi sa stanice Zemun polje u 08.30h, a po redu vožnje je 08.08h. To uzrokuje stajanje na drugim stanicama pa je voz pristigao na stanicu Novi Beograd u 08.54h, karadjordjev park 9:03h… dokle će više da traje ovaj haos i raspad sa bg vozom?

  Evo i danas slično, samo je voz pristigao na stanicu karadjordjev park tačno u 09h…

  8
 2. milka says:

  Da li se zna do kada ce trajati radovi koji uticu na ovakav red voznje? Prvobitni rok je vec prosao. Hvala.

  9
  1. busevi.com says:

   Dati režim saobraćaja za liniju BG:voz ostaje na snazi do daljnjeg. Trenutno nema novih informacija o rokovima ili izmenama u režimu.

 3. Ena says:

  Voz je i ranije kasnio, ali sada na stanicu Tosin bunar retko stize pre 8 i 10, da li ce voz biti ugasen ili ce krenuti da stize na vreme, po redu voznje u 8 i 2 na Tosinom bunaru? Hvala unapred.

  5
 4. Dusan Vucicevic says:

  Postovani,

  Da li je ikako moguce pomeriti kretanje vozova na pun sat i koji minut, 15 minuta maximalno, npr 08:05, 08:10, 08:15? (Ovca –> Batajnica)

  Razlog: svi mi koji koristimo voz ne mozemo da stignemo na posao, osim onih koji rade kod Prokopa – tzv. Centar (mada, i tu je tesko stici jer voz stize u 08:50). Voz je na NBG stanici 08:58, a na Tosinom bunaru 09:02. Uzmite u obzir koji procenat Beogradskog stanovnistva radi na NBG-u, u Airport city-u (Tosin bunar), itd, i radno vreme pocinje na pun sat 08:00, 09:00, 10:00, itd.

  Kao sto sam gore spomenuo, ne govorim ovo samo za voz od 8:00h, govorim za sve linije, 8h sam uzeo za primer.

  Molim vas za odgovor.

  Hvala unapred,
  Dusan

  14
 5. bus_minus says:

  Na kojim kolosecima staje voz u stanici BG Centar?

  2
 6. nesha says:

  Poštovani,

  Voz 8032 na relaciji Ovča-Batajnica, što na Vukov spomenik stiže u 16:05. Taj voz je gotovo prazan. Ko radi do 16:00 jednostavno ne može da stigne. Ali zato je prevelika gužva na sledeći u 16:44.

  Na ovoj stanici u periodu 16:00 – 17:00 najviše putnika ulazi a u odnosu na preostale i prethodne stanice.

  Zato bi bilo MNOGO realnije da prilagodite da umesto u 16:05 ovaj voz stigne u 16:15 ili 16:20 recimo. Siguran sam da bi se rasteretio sledeći voz u 16:44 a mnogi putnici ne bi morali da čekaju 30-40 minuta praznog hoda.

  Molim Vas da razmotrite ovu liniju i ovo pomeranje.

  (razumem da postoje drugi faktori, vozovi, linije, usklađivanja, radovi itd, ali verujem da bi pomeranje od 10-15 minuta moglo da se organizuje).

  Hvala unapred!

  38
 7. natasa jerkic says:

  Postovani,

  Na redu voznje pise da postoji voz na relaciji OVCA-BATAJNICA na stanici Karadjordjev park u 08:22. Medjutim tog voza jutros nije bilo. Neki od komentara prisutnih bili su da taj voz zapravo ide do Beograd centr stanice. O cemu se radi?

  14
  1. busevi.com says:

   Poštovana,

   Planirani polazak linije “BG voz 1” sa stanice “Karađorđev park” u 08:22h završava vožnju u stanici “Beograd /Centar/” (očekivano vreme dolaska u 08:25h), kako je navedeno u redu vožnje.

   3
 8. sole says:

  Ispravite red vožnje. Prema onome što stoji na sajtu sbrvoz.rs , fale vam neki polasci.

  link: http://www.srbvoz.rs/rv_bg_voza_za_2019.pdf

  5
  1. busevi.com says:

   Ispravljena je greška u redu vožnje, odnosno, potvrđena realizacija polaska sa stanice “Batajnica” u 06:02h, kao i pomeranje polaska u 15:43h na 16:01h sa stanice “Ovča”.

   3
 9. Galenika84 says:

  Poštovani, ja sam čuo da je od danas bg voz 1 pojačan u špicu odnosno da su dodati polasci na pola sata. Zamolio bih ako možete da obajvite taj novi red vožnje.

  3
  1. busevi.com says:

   Red vožnje je ažuriran (važi od 01.02.2019). Ukoliko eventualno vidite predhodno važeće podatke obrišite keš memoriju na Vašem kompjuteru / telefonu.

   Dodatni polasci su u 06:32 i 15:22 časova, kao i za stanicu Zemun u 08:30 i 17:30 časova. Iz stanice Ovča za Batajnicu dodatni polasci su u 06:43 i 15:43 časova, kao i za stanicu Beograd Centar, u 07:58 i 16:43 časova.

 10. alek0207983 says:

  Ima li novih informacija o zavrsetku radova? Da li i dalje ostaje april ove godine ?

  7
  1. busevi.com says:

   Trenutno nema dodatnih informacija, režimske izmene za linije BG Voz 1/2 ostaju na snazi prema ranije datim informacijama.

   1
 11. Jelena Marković says:

  Molim Vas za informaciju kako Bg voz na relaciji Batajnica – Ovca saobraca vikendom?

  11
  1. busevi.com says:

   Linija BG Voz 1 (Batajnica – Ovča) saobraća u istom režimu i redu vožnje svim danima.

   5
 12. Miloš Ristić says:

  Dakle po novom redu voznje poslednji polazak sa NBG za Pancevacki most je u 19:24? Posle toga nema vozova do ujutru?

  4
  1. busevi.com says:

   Da, prema trenutno važaćem redu vožnje (važi od 09.12.2018) poslednji planirani polazak na liniji “BG Voz 1” sa stanice “Novi Beograd” je u 19:24h.

   3
 13. ShepardN7 says:

  Пошто ови што су надлежни за Бг воз имају памћење златне рибице, ово морам поново да пишем:

  Понављам да се из реда вожње ИЗБАЦЕ композиције са “великим меканим седиштима” као оним што су се некад користила у бео возу (полазак у 7:08 из Батајнице-више дана 30.11.2018. и 3(4).12.2018.) или да им замене седишта са мањим, нормалним. Понављам разлоге:

  1. С обзиром на то да су седишта доста већа од уобичајених мање их има, а самим тим и мање људи може да седи, што даље повлачи да мањи број људи може да стане у воз.

  2. Пошто су седишта тако велика пролаз између редова је ужи него у остатку возова па самим тим два човека не могу да стоје један иза другог, а ако неко хоће да прође то је немогуће без гурања. Гужве су ионако огромне па их не треба додатно погоршавати са овим возом. Чак су и возови у горем стању боља опција од овога јер су седишта компактнија и може лакше да се стоји.

  12
  1. busevi.com says:

   Nažalost nadležni iz železnica nisu odgovorili na ovaj zahtev. Zahtev im je prosleđen preko Sekretarijata za javni prevoz grada Beograda (interni broj prijave: 180918P139, 18.09.2018)

   2
  2. ShepardN7 says:

   Да одговорим сама себи. Ову композицију убацују с времена на време, и то траје по неколико дана, а за тих неколико дана се направи хаос. Скренута им је пажња да уколико постоји проблем са регуларном композицијом која саобраћа у то време, да је замене са неком другом (с обзиром на то колико је смањен број полазака, мора да постоји бар још једна која нема тај проблем са седиштима).

   4
 14. Marija BgD says:

  Zar ne bi ovaj voz mogao da ide bar na pola sata, bar od 6-9 ujutru i od 15-18h kad je spic, prepun je, a i bilo bi lakse svima da mozemo da se vozimo vozom?

  30
 15. zo says:

  Nazalost stize i Novembar a pitanje vozova i buseva i dalje stoji, tacnije nista se ne dogadja… pojacan broj vozila na liniji 73 nisam primetila… obzirom da se periodicno iz nekog razloga bus koji krece u 6:30 iz Batajnice ne pojavi par dana za redom pa onda ponovo ide, apsolutno nema reda voznje koji je stalan i koji se postuje. Guzve u vozu su krajnje nepodnosljive, to mogu da potvrde ljudi koji ulaze u Zemun polju i Zemunu jer nemaju gde ni da stanu… jasno je da je rekonstrukcija u toku, ali da li iko moze da urgira da barem dve kompozicije krecu u isto vreme? Takodje bilo bi lepo i neophodno da se uvede bus plus naplata na svim stanicama jer ne mozemo ocekivati tacnost i dobar prevoz ukoliko isti i ne platimo.

  24
 16. Milos Kukoljac says:

  Dobar dan ,

  da li ce nakon zavrsetka radova na pruzi ka Novom Sadu biti uspostavljen redovan saobracaj Beograd – Pancevo? Ako ne sta je konkretno problem. Hteo bih naglasiti da je ova relacija veoma bitna za veliki broj nasih gradjana koji zivi u Pancevu i radi u Bg, a i obratno. Hvala na odogovoru.

  1. busevi.com says:

   Prema studiji koja je rađena 2017 godine, zaključak je da je isplativije uključiti “BusPlus” autobusku liniju na relaciji “Pančevo – Beograd”, nego produžiti liniju BG voz-a do Pančeva. Stim u vezi ne može se dati precizna informacija da li će biti uspostavljena redovna železnička linija između Pančeva i Beograda.

 17. Nevena says:

  Neizdrzivo je da voz koji ide od Batajnice do Ovce ide na sat vremena umesto na 15 minuta kako je isao ranije. Guzve su ogromne, ljudi se onesvescuju… Bilo bi ljudski da vratite stari red voznje kako bi sve moglo normalno da funkcionise. Jer namenjeno je ljudskim i bicima i trebalo bi tome da bude prilagodjeno. Hvala.

  22
 18. alek0207983 says:

  Da li se zna do kada ce trajati ovi radovi i da li ce se posle toga vratiti na stari red vozna (polasci na svakih 15min)?

  16
  1. busevi.com says:

   Kako je i navedeno u informaciji o režimskoj izmeni, očekivano je da radovi traju do aprila 2019., stim da će se odmah kada za to budu postojale mogućnosti izvršiti korekcija reda vožnje na liniji BG voz. Precizan datum kada će se ova korekcija izvršiti trenutno nije definisan. Po završetku radova planirano je da BG voz saobraća prema ranijem intervalu.

   3
 19. Нина says:

  Поштовани,

  Изгледа да морам као папагај да понављам да се из реда вожње ИЗБАЦЕ композиције са “великим меканим седиштима” као оним што су се некад користила у бео возу (полазак у 7:08 из Батајнице-више дана 17(18).9.2018.) или да им замене седишта са мањим, нормалним. Понављам разлоге:

  1. С обзиром на то да су седишта доста већа од уобичајених мање их има, а самим тим и мање људи може да седи, што даље повлачи да мањи број људи може да стане у воз.

  2. Пошто су седишта тако велика пролаз између редова је ужи него у остатку возова па самим тим два човека не могу да стоје један иза другог, а ако неко хоће да прође то је немогуће без гурања. Гужве су ионако огромне па их не треба додатно погоршавати са овим возом. Чак су и возови у горем стању боља опција од овога јер су седишта компактнија и може лакше да се стоји.

  Ко је одговоран за избор композиција које се пуштају у рад, коме да се жалимо?

  7
  1. busevi.com says:

   Poštovana, prosleđeno je pitanje nadležnima, ali za sada nemamo odgovor. Po dobijanju odgovora isti će biti dostupan u delu “Glas putnika”.

   1
  2. busevi.com says:

   Dopuna: Obaveštavamo Vas da je prijava dostavljena operateru “Srbija voz” a.d. na dalje razmatranje.

 20. boris says:

  Stajali smo u tunelu 45 minuta, a ljudi je bilo ko mrava u vozu, neverovatno, danas voz polazak u 7:08 iz batajnice.

  3
 21. Katarina says:

  Šta je ovo sada u 8:27. Dosao je voz za Batajnicu na Tosinom bunaru umesto za Ovcu. Da li mozete blagovremeno da obavestite kad dodje do izmena? Ovo nije u redu.

  6
  1. Katarina says:

   Ponovo ista situacija? Ponedeljak 17.9

 22. Aleksandra says:

  Da li je moguce da voz prestane da kasni? Svaki polazak se odlozi makar deset minuta. Resite to, bili ste pametni da uvedete polazak na svakih sat vremena sada pokusajte makar da ne kasnite !!! Sramota !!!

  15
  1. Čekajući voz says:

   Sta je sramota? Jel placa neko mozda kartu za voz? I treba tako, da su pametni da ne puste ni jedan polazak. Samo se zalimo nema voza nema voza. Pa normano da kasni kada su izmene, kad niko nikog ne šljivi ni 5 posto. P.S. Ni ja ne placam kartu, al morao sam iskomentarisati.

   7
 23. Nikola says:

  Da li ovaj red voznje vazi i za vikend?

  2
  1. busevi.com says:

   Istaknuti red vožnje linije BG Voz, koji važi od 25.07.2018., primenjuje se i radnim danima i vikendom (subota / nedelja).

 24. Milica says:

  Moze li neko da nam kaze ko su ti nadlezni koji su zaduzeni za davanje odgovora na sva ova pitanja koja postavljamo vec nedeljama? Neko koordinaciono telo, odsek Zeleznice (taj i taj), neka odredjena licnost (imenom i prezimenom)? Koji su to tehnicki uslovi koji uticu na eventualnu korekciju reda voznje?

  3
  1. busevi.com says:

   Kao što je već više puta odgovoreno kompletna organizacija železničkog saobraćaja (ne samo BG voz) morala je biti prilagođena trenutno aktivnim radovima. Ukoliko su Vam potrebne dodatne informacije možete se obratiti železničkom operateru “Srbija voz”.

   1
 25. Stojan says:

  Dali se razmatra uvodjenje autobuskih linija koje bi isle koliko toliko slicnom trasom i koje bi povezale koliko toliko slicne stanice kao i BG voz?

  1. busevi.com says:

   Ne, trenutno se ne razmatra uspostavljanje dodatnih autobuskih linija kao zamena BG vozu.

 26. Zelimir says:

  Sa kojim je to drugim zeleznickim saobracajem trebalo uskladiti red voznje bg voza? Dali su i ti drugi polasci korigovani?

  1. busevi.com says:

   Organizacija saobraćaja vozova u unutrašnjem putničkom saobraćaju, liniji BG voza, kao i saobraćaj međunarodnih vozova izmenjen je zbog radova i prilagođen istim. Polasci su morali biti izmenjeni i usklađeni na svim linijama. Detalje oko reda vožnje za ostale polaske železnice, van sistema BG Voz, možete pogledati na sajtu “Srbija voz”.

 27. Snezana says:

  Postoji li mogucnost da bar u spicu zbog djaka koji putuju iz Batajnice za Ovcu (oko 7 h i oko 14 h) ubacite jos jednu liniju bg voza na pola sata. Ovako im nikako ne odgovara.

  1
 28. Kaja says:

  Češći polasci, ima potrebe i te kako. Makar na svakih pola sata, značilo bi svima.

  2
 29. Radnička klasa says:

  Da li je moguće da se organizuje više polazaka? Na pola sata, pošto ljudi kasne na posao ili stižu isuviše rano. Svrha je da se olakša transport, linija jeste sjajno rešenje, ali polasci na sat vremena ne olakšavaju ništa.

  1
 30. Svetozar says:

  Zasto Zeleznica ne objavi na kojim deonicama se tacno izvode radovi? Neka napisu lepo da je zbog toga i toga bilo potrebno izmeniti red voznje bg voza. Neka napisu i sta su jos izmenili, odnosno na koji nacin su uskladili bg voz sa ostalim polascima ostalih vozova, na ostalim relacijama.

  1. busevi.com says:

   Zbog radova na rekonstrukciji i modernizaciji levog koloseka dvokolosečne pruge Beograd Centar – Stara Pazova, na deonici Beograd Centar – Zemun, u okviru izgradnje pruge za velike brzine između Beograda i Budimpešte promenjena je organizacija saobraćaja vozova u unutrašnjem putničkom saobraćaju, liniji BG voza, kao i saobraćaj međunarodnih vozova. Polasci su morali biti izmenjeni i usklađeni na svim linijama. Detalje oko reda vožnje za ostale polaske železnice, van sistema BG Voz, možete pogledati na sajtu “Srbija voz”.

 31. Jovana says:

  Moze li se znati bar orijentaciono kada ce to i koji tehnicki uslovi dozvoliti izmene reda voznje? Da li cemo cekati do aprila 2019 ili moze i ranije?

  1. busevi.com says:

   Trenutno nije definisan datum, trenutni red vožnje BG:voz-a morao je biti prilagođen ostalom železničkom saobraćaju.

 32. Нина says:

  Поштовани,

  Морам поново да апелујем да се из реда вожње ИЗБАЦЕ композиције са “великим меканим седиштима” као оним што су се некад користила у бео возу (полазак у 7:08 из Батајнице-среда 5.9.2018.) или да им замене седишта са мањим, нормалним. Понављам разлоге:

  1. С обзиром на то да су седишта доста већа од уобичајених мање их има, а самим тим и мање људи може да седи, што даље повлачи да мањи број људи може да стане у воз.

  2. Пошто су седишта тако велика пролаз између редова је ужи него у остатку возова па самим тим два човека не могу да стоје један иза другог, а ако неко хоће да прође то је немогуће без гурања. Гужве су ионако огромне па их не треба додатно погоршавати са овим возом. Чак су и возови у горем стању боља опција од овога јер су седишта компактнија и може лакше да се стоји.

  1
 33. Kosta says:

  Ljudi, zbog cega se ne poprave prozori na vagonima BG voza tako da se bar polovina moze normalno otvoriti? Znam da je previse ocekivati klima uredjaje u vagonima, ali bar da se prozori mogu otvoriti? Pogusismo se ovako. Ujutru jos kako-tako, ali poslepodne… Po 10 i vise ljudi stoji u prostoru izmedju vagona, kod dvokrilnih vrata.

  1
 34. Redovan korisnik bg voza says:

  Postovani, da li se zna kad ce bg voz poceti saobracati cesce, a ne samo na sat vremena? Osim toga, zasto se postojeci polasci ne pomere za 15-20 min. pre sadasnjih polazaka da bi se ljudi lakse uklapali i stizali na posao na vreme. Unapred hvala.

  3
 35. ljubica says:

  Zasto nema neki voz pre 6 sati ujutro, ne radimo svi od 10 sati vec od 7 sati, predlazem da iz Batajnice ima polazak 15 minuta do 6 sati ili 5,45 sati. Hvala.

  1
 36. Kaca says:

  Postovani,

  Interesuje me da li ce se autobuske linije koje prolaze kroz Zemun Polje pojacati s obzirom da je voz redukovan.

  1. busevi.com says:

   Redovim vožnje od 01.09.2018. planirano je povećanje broja planiranih polazaka na linijama koje saobraćaju do naselja Zemun Polje. Povećanje broja polazaka je zbog stupanja na snagu zimskog reda vožnje.

 37. Maki says:

  Dal je moguce da ide “Stadler” na ponekim polascima.

  3
 38. Katarina says:

  Postovani,

  S obzirom na situaciju sa vozom i redukovanim polascima bilo bi stvarno dobro da se razmotri mogucnost uvodjenja polaska jos jednog voza u jutarnjim casovima. Mi koji zivimo u Zemun polju necemo moci ni da udjemo u taj voz a pritom nisu nam ni pojacali autobus.

  1
 39. Zelimir says:

  A dali se barem priblizno zna kad bi eventualno mogli da se stvore tehnicki uslovi za izmenu reda vožnje za liniju BG voz 1.

 40. Dusan says:

  Dosao je i septembar samim tim i djaci i zavrsetak odmora. Bice ogromne guzve. Zasto se bar ujutru 6-7h ne ubaci voz na pola sata iz Batajnice kao i oko 15-16 h iz grada ka Batajnici? I do sada su nesnosne guzve a kamoli sada kada su tu djaci… Vozovi bi mogli da dodju ranije na stanicu a ne neposredno pre polaska, gde ce vas rulja bukvalno ugurati u voz kad stane.

  7
 41. Dragoljub says:

  A da li se razmatra mogucnost da se polasci bar ujutru povecaju na 2 puta za 60 minuta? I zbog cega su polasci sa pancevackog mosta 30 minuta nakon punog sata? Time se nista ne postize. Radnici gotovo sigurno kasne na posao a djaci kasne u skolu. Molim da se razmotri mogucnost da polasci budu ne vise od 10-15 minuta nakon punog sata, ako se vec ostaje na jednom polasku u 60 minuta.

  7
 42. Nadi says:

  Da li ce se menjati red voznje bg voza od ponedeljka 3-eg septembra ili ne?

  1. busevi.com says:

   Nije planirana izmena reda vožnje za linije BG Voz 1 / 2 od 03.09.2018. Na snazi ostaje gore istaknuti red vožnje.

 43. Ljiljana says:

  Od bg voza ste napravili glupost. Sad voz koji je krenuo iz batajnice u 9:08 ne moze dalje od zemuna jer stanica novi beograd ne moze da primi voz. A tamo voz stoji vec sat vremena. Zar je tesko prosiriti informaciju svim stanicama pa da oglasavaju da znaju ljudi. Vec ste unistili sve sa tim famoznim radovima kojih nema nigde na potezu od batajnice do ovce…

  1
 44. Svetozar says:

  Dali se razmislja o pojacanom saobracaju bg voza u jutarnjem i popodnevnom spicu od ponedeljka pocinje skolska godina mogu misliti kolike ce biti guzve bar od 7 do 8 ujutru i od 4 do 5 popodne treba uvesti bar jos jedan polazak.

 45. Miljan Mirkovic says:

  Poštovani,

  Ne znam da li ce moj komentar imati neki uticaj, ali hteo bih da dam primedbu na vreme polaska voza iz Batajnice. Voz krece u 08:08 (09:08; 10:08; 11:08 itd.) i ukoliko silazimo na stanici Karadjordjev park (veliki broj putnika) Vukov spomenik (veliki broj putnika) i dalje, a pritom nakon toga moramo da koristimo jos neki prevoz da bismo dosli do odredista, a obavezni smo da stignemo u 09:00 na odrediste, vozom koji je krenuo u 08:08 mozemo stici samo knap, ili sa zakasnjenjem (veca verovatnoca). Ranije vrlo tesko.

  PREDLOG: PROMENITI SATNICU POLASKA VOZA. Dok su vozovi isli redovnije voz je kretao 5 MINUTA PRE “OKRUGLOG SATA” (07:55, 08:55, 09:55 itd.). Ako bi i sad postojala takva mogucnost, bila bi bolja nego sa trenutnom satnicom. Zamolio bih Vas da razmotrite predlog.
  Hvala unapred.

  17
  1. busevi.com says:

   Hvala Vam na iznetom predlogu. Odgovor nadležnih je da će red vožnje za liniju BG voz 1 biti izmenjen čim to tehničke mogućnosti dozvole.

   2
 46. Ljubica says:

  Upravo kasnim na jako bitan sastanak jer nisam znala da treba da čekam voz sa druge strane na stajalištu Tošin bunar! I kada je voz došao nisam imala vremena da pređem sa druge strane. Jel bilo teško napisati negde? Svaka čast za neobaveštavanje! Ko će meni sada platiti izgubljeno vreme, a ja uredno plaćam busplus! Sramota! Prevoz je katastrofalan opšte u gradu!

  6
  1. busevi.com says:

   Nadležni u Infrastrukturi železnice su obavešteni o problemu na stanici “Tošin bunar”, nadamo se da će problem uskoro biti rešen i omogućeno tačno informisanje korisnika.

   2
 47. Нина says:

  Поштовани,

  Замолила бих вас да избаците из реда вожње композицију са “великим меканим седиштима” као оним што су се некад користила у бео возу (полазак у 7:08 из Батајнице-понедељак 27.8.2018.). Два главна разлога су:

  1. С обзиром на то да су седишта доста већа од уобичајених мање их има, а самим тим и мање људи може да седи, што даље повлачи да мањи број људи може да стане у воз.

  2. Пошто су седишта тако велика пролаз између редова је ужи него у остатку возова па самим тим два човека не могу да стоје један иза другог, а ако неко хоће да прође то је немогуће без гурања. Гужве су ионако огромне па их не треба додатно погоршавати са овим возом. Чак су и возови у горем стању боља опција од овога јер су седишта компактнија и може лакше да се стоји.

  7
 48. Nemanja says:

  Da li nam mozete reci gde se to obavljaju radovi? Posto na liniji od Zemun Polja pa do Karadjordjevog parka kojom se vozim svaki dan nema niti jedne masine, a o radnicima da ne pricamo!

  2
 49. Jelena says:

  Postovani, iako cu napisati i clanak za Politiku o tome da je samo pitanje vremena kada ce zbog vase neazurnosti neko nastradati, zelim i vama da skrenem paznju na to da je APSOLUTNO NEOPHODNO da ulozite sasvim MALI NAPOR da sprecite potencijalne nesrece na stanici Tosin bunar!!!

  Sada se sav saobracaj (dolazni i odlazni) obavlja samo preko jednog koloseka. Medjutim, o tome nema obavestenja, i ljudi koji idu za Ovcu i dalje dolaze na kolosek na kojem sada voz ne staje. Koliko sam cula, vi ste ranije stavili nekakav kanap sa obavestenjem koji je pokidan. AKO JE KANAP POKIDAN STAVITE LANAC i ZATVORITE ULAZ NA KOLOSEK!!! Ja sam danas u 3 navrata govorila ljudima da predju na drugu stranu, i na kraju su ljudi koji su kasnili na voz PRETRCAVALI PREKO SINA ISPRED VOZA KOJI DOLAZI NA STANICU!!!

  Druga stvar – zvucno obavestenje koje glasi “VOZ DOLAZI NA STAJALISTE” ni na koji nacin ne ukazuje na to na kom koloseku treba cekati voz!!! Ako ne mozete da stavite tablu sa obavestenjem koji je kolosek/peron 1 a koji peron 2, NAPISITE SPREJEM NA TROTOARU PERON 1 i PERON 2, da ljudi znaju sta je sta, i gde da cekaju voz!!!! I vase kolege koje obavestavaju o dolasku voza neka kazu na koji peron dolazi koji voz.

  Da se razumemo – jako mi je drago sto se pruga popravlja, i sasvim je jasno da mora biti nekih prilagodjavanja – ali, morate PREDUZETI SVE MERE ZA SIGURNOST PUTNIKA, i OBAVESTAVATI LJUDE STA RADITE da mogu da se prilagode!!!

  1
  1. busevi.com says:

   Hvala Vam na dostavljenoj prijavi i ukazivanju na propuste. Prijava je dostavljena nadležnoj službi železnice, kao i Sekretarijatu za javni prevoz grada Beograda, interni broj: 228180012455.

  2. busevi.com says:

   Obaveštavamo Vas da je Sekretarijat za javni prevoz grada Beograda uputio zahtev Infrastrukturi železnice Srbije za rešenje navedenog problema. Odgovor nadležnih možete videti u delu sajta “Glas putnika / Prijava”, direktan link: https://www.busevi.com/glas-putnika/pitanje-prijava-predlog-informacija/propusti-na-zeleznickoj-stanici-tosin-bunar-08-2018/

 50. Andrea says:

  Kada će postojati mogućnost da voz krene pre 6? ljudi koji moraju da budu na poslu pre 7 ne mogu da stignu vozom u 6 i 8 minuta, ako već postoji ograničenje brzine i vozu treba više vremena nego inače do određenih stanica. Hvala, pozdrav.

 51. Tatjana says:

  Da li je razmatrana mogućnost da se linija 65 produži do stanice Bg voza Zemun?

  2
 52. Mile says:

  Postovani,

  molim da se koriguje red vožnje, jer polazak u 7:15 iz Zemun polja, sa kašnjenjima je prava katastrofa. Ljudi koji rade od 8h ne mogu da stignu na vreme na posao, a ranijim polaskom u 07:04 je to bilo moguće.

  1
 53. iva says:

  Koliko se nazaduje moja Srbijo. Jos malo vracamo se u 10.vek! Kako ce biti sad kada krene skola boze pomozi. Mogli ste ostaviti bar na pola sata. Ovo je presmesno za jedan ovakav grad! Sramota!

  1
  1. razumna osoba says:

   Ne preterujte.

   1
  2. Dobrila P says:

   👍

 54. Igor says:

  Jutros kasnio voz 10 minuta (polazak od Vuka umesto u 6:36 u 6:46). Molim vas da apelujete na nadlezne kad vec ide jednom u sat vremena da se trude da ne kasne. Vrlo je bitno.

  1
 55. Jelena says:

  Koliko će ovakav raspored na 60 min da traje?

  1. busevi.com says:

   Trenutno je planirano do aprila 2019. ali moguće je da će doći do dodatnih izmena u planiranim polascima kada tehnički uslovi to dozvole.

 56. Jelena says:

  Da li postoji mogucnost da BG voz i obelezite, tako da svi znamo sta jeste a sta nije BG voz? Ja sam juce zavrsila u Rakovici umesto da stignem na Tosin bunar, a znam da se ovo desava i drugima… Molim vas da bar na ovaj nacin, obelezavanjem BG voza, pomognete vasim putnicima da se ne maltretiraju!

  1
  1. Vesna says:

   Postoje 2 Bg voza. I za rakovicu tj. resnik je drugi bgvoz. A to si u pravu da je potrebno obelezavanje gde ide. Ali uvek treba pitati. Dosta njih zavrsavaju u rakovici jer do pre 6 mes.nije postojao ovaj bgvoz 2.

   1
 57. Нина says:

  Поштовани,

  С обзиром на то да су гужве у бг возу несносне, а не постоји могућност да се повећа број полазака, да ли могу да се уведу две композиције (спојене) уместо једне, као што је једно време било на релацији Нови Сад-Београд и као што раде на трамвајским линијама.

  1
  1. busevi.com says:

   Dodavanje dodatnih vagona nije moguće, jedina opcija koju je moguće razmotriti je spajanje dva voza. Svakako razmatraće se mogućnost dodatnih kapaciteta, odnosno pojačanja autobuskih linija za vreme trajanja radova, pogotovu sa početkom tzv. “zimskog reda vožnje”.

  2. Нина says:

   Поштовани,

   Путници не користе БГ воз због несносних гужви у аутобусима, већ је, већином, главни разлог што бирају БГ воз тај што се много брже и удобније стиже до центра града, поготово из Батајнице. Свакако је потребно појачати број аутобуса, али већи број полазака неће убрзати аутобусе нити смањити гужве на улицама града.

   Ова опција са спајањем два воза је, тренутно, најбоље решење, све док не буде било могуће да се повећа број полазака БГ воза.

 58. Kapetan says:

  Da li znate koliko ljudi koji rade na aerodromu Batajnica ne moze više koristiti bg voz i nemaju alternativu jer je prvi polazak iz Ovče pomeren skoro 30 min. pa ljudi ne stižu na vreme. Ostavits bar prvi polazak kako je bio kako bi vojska stizala na vreme.

 59. Miodrag says:

  Postovani,

  da li zaista ima nekog znacaja ako voz prodje 15-20 minuta ranije ili kasnije? Ionako prolazi jednom u sat vremena. Cini mi se da ne postoji konkretan razlog zbog kog se ne bi malo preuredio red voznje.

  Zbog cega je danas polazak sa stanice Tosin bunar umesto u planiranih 16:27 kasnio, kako rekose, oko 30 minuta?

  1. busevi.com says:

   Zbog posebne organizacije saobraćaja, a zbog iskakanja teretnog voza, moralo je da dođe do pomeranja polazaka i kašnjenja na liniji BG Voz.

   Trenutni red vožnje moralo je da bude prilagođen i ostalom železničkom saobraćaju i to je razlog zbog čega trenutno nije moguća korekcija reda vožnje.

 60. Miodrag says:

  Da li postoji bilo kakva mogucnost da se od septembra ili oktobra meseca, kada sezona godisnjih odmora bude uveliko gotova, i kada pocnu skolske godine za djake i studente, broj polazaka prema Batajnici bude bar malo pojacan? Prema Resniku polaze 2 voza na 60 minuta a u vagonima ja 5-10 putnika. Tako je barem na stanici Pancevacki most. Ako se ne moze povecati broj polazaka, moze li se bar polazak sa Pancevackog mosta pomeriti sa 33 minuta nakon punog sata, na 15 ili 20 minuta nakon punog sata?

  1. busevi.com says:

   Prema informacijama nadležnih za sada nije moguća izmena reda vožnje zbog ograničenja u zoni radova, ali je planirano dodatno pojačanje autobuskih linija početkom septembra. Takođe, nastojaće se da se red vožnje izmeni čim se za to steknu tehnički uslovi.

 61. Zemun says:

  Da li Bg voz koji je saobraca do Zemuna sa plaskom iz Karadjordjevog Parka u 22.59h i dalje saobraca u to vreme. Taj voz je bio predvidjen u to vreme zbog velikog broja ljudi koji se vraca sa fudbalskih utakmica pa me interesuje da li ce u utorak 07.08. saobracati u to vreme.

  1. busevi.com says:

   Po redu vožnje koji se primenjuje od 25.07.2018. poslednji planirani polazak sa stanice “Karađorđev park”, a koji saobraća do stanice “Zemun” je u: 21:28h.

 62. Marija says:

  Gde mogu naci raspored voznje za vikend?

  1. busevi.com says:

   Istaknuti red vožnje, koji važi od 25.07.2018. primenjuje se i radnim danima i vikendom (subota / nedelja).

 63. Branka Vukovic says:

  Da li je za svih 7 dana isti red voznje?

  1. busevi.com says:

   Isti red vožnje se primenjuje svim danima.

 64. Marija says:

  Juce, 02.08. polazak u 06:15 iz Ovce za Batajnicu nije ostvaren.

 65. ivana says:

  Postoji li mogućnost da se vrati voz koji je u 22:21 bio kod Vukovog spomenika i išao do Batajnice.

  1. busevi.com says:

   Prema informacijama nadležnih trenutno nije moguća drugačija organizacija polazaka zbog tehničkih ograničenja u zoni radova.

 66. Xavi says:

  Znači za 9 meseci se vraća na stari red vožnje, tj na 15 minuta u frekventnim intervalima?

  Hvala.

  1. busevi.com says:

   Izmena je trenutno planirana do aprila 2019.

 67. Marija says:

  Dali se desava da se npr.otkaze neki polazak u toku dana?

  1. busevi.com says:

   Prema trenutnoj evidenciji nije bilo isključenja kompozicija, već samo prijavljenih kašnjenja. Najčešća evidentirana kašnjenja su u periodu od 13:30h do 17:30h.

  2. Jelena says:

   Evo bas danas je otkazano ali to ni ne pise nigde, ljudi stoje i cekaju voz koji ne saobraca.

  3. busevi.com says:

   Molimo Vas da navedete koji polazak nije ostvaren po redu vožnje. Nema prijava putnika za neostvaren polazak na liniji BG Voz 1 za danas.

 68. Jelena says:

  Da li BG voz i dalje staje na stanici Tosin bunar? Juce sam videla da je prilaz stanici zatvoren.

  1. busevi.com says:

   Da, linija BG Voz koristi stanicu “Tošin bunar”.

 69. Zvonko says:

  Ja mislim da dobro i tako vozi kako vecina ne placa karte….

  1. Vuk says:

   Finansira se od silnih poreza koje placamo za sve. Tako da su svi visestruko platili kartu, vozili se ili ne. Turski harac desetak je bio smesan za ove danasnje poreze od 30% – 40%.

 70. Silvija says:

  Do kad ce biti ovakav red voznje? Kad se vraca na staro?

  1. busevi.com says:

   Trenutno je planirano da režimska izmena za linije BG: Voz bude na snazi do aprila 2019.

 71. Tamara says:

  Nije mi jasno zasto nije ustanovljen nedeljni red voznje. Vecini ljudi odgovara da voz krene 3 minuta pre punog sata nego pun sat i 8 minuta. O polazku iz Batajnice pricam.

  1. busevi.com says:

   Polasci su morali biti prilagođeni tehničkim uslovima u zoni radova, odnosno, ostalom železničkom saobraćaju.

💬

Za prijave nerealizovanih polazaka koristite posebnu formu na sajtu. Napomena: Tolerišu se odstupanja +/- 2 min.

Komentari su namenjeni opštoj diskusiji ili informacijama o radu konkretne linije. Molimo Vas da obratite pažnju na kvalitet samih komentara, odnosno značaj prosleđene informacije za druge korisnike i unapređenje prevozne usluge.

Komentari se ne objavljuju odmah (osim za registrovane korisnike na čijem nalogu je ova opcija omogućena).

Svi komentari / dostavljene informacije biće provereni, ali u cilju adekvatne kontrole nije moguće sve poruke javno objaviti.

Politički komentari ili forsiranje političke diskusije, diskusija koja ne može dovesti do poboljšanja prevozne usluge, kao i poruke koje sadrže bilo kakvu vrstu vređanja ili neprimerenog rečnika biće obrisane.

Upotreba isključivo velikih slova nije dozvoljena i poruka će biti automatski obrisana.

Upotreba više različitih imena sa istih pristupnih podataka nije dozvoljena i sledi zabrana pisanja komentara u određenom vremenskom intervalu.

Kod dostavljanja više od 2 neosnovane prijave sledi zabrana dostavljanja novih prijava u određenom vremenskom intervalu, odnosno brisanje novih prijava dok zabrana ne bude ukinuta.

-- ⚠  Očekivano odstupanje
-- ⛔  Ne saobraća / Terminus nije aktivan

Copyright © 2019 busevi.com
Početna » Linija BG Voz 1 · Batajnica · Ovča

Trenutno aktivno: 2,650 korisnika