Generic selectors

Vanredna izmena na linijama broj: 45, 83 zbog radova u Novogradskoj ulici u Zemunu (od 29.07.2018)

Radovi produženi do 31.12.2019

Dopuna:

Posle vanrednog preusmerenja linija kroz Banatsku ulicu, linije broj 45, 83 vraćene su da saobraćaju u smeru ka gradu kroz ulicu Filipa Višnjića.


Autobuske linije broj: 45, 83, preusmerene su i saobraćaju izmenjenom trasom:

 • Linija 45 – u smeru ka terminusu “Novi Beograd /Blok 44/” saobraća ulicama Filipa Višnjića – Cara Dušana i dalje redovnom trasom. U suprotnom smeru linija radi u redovnom režimu.
 • Linija 83 – u smeru ka terminusu “Crveni Krst” saobraća ulicama Filipa Višnjića – Cara Dušana i dalje redovnom trasom. U suprotnom smeru linija radi u redovnom režimu.

Privremeno su ukinuta stajališta za linije 45, 83:

Na izmenjenom delu trase vozila koriste postojeća stajališta linija javnog gradskog prevoza.

6 Komentara

 1. Galenika84 says:

  Ja predlažem sledeće, 83 da ide Ugrinovačkom ulicom i da se istom spusti i pored KBC Zemun pa pored vatrogasne stanice i onda da skrene u ulicu Aleksandra Dubčeka i da ide svojom postojećom trasom (u oba smera naravno mislim da ide tako).

  Linija 45 bi mogla da ide kroz ulicu Filipa Višnjića u oba smera. Popne se uzbrdo ulicom Cara Dušana i nastavi tom ulicom do Filipa Višnjića i onda kroz tu ulicu i tamo posle svojom starom trasom.

  Mislim da bi tako bilo bolje napraviti jer Novogradska ulica je dosta ugrožena zbog onog slučaja koji se desio prošlog leta kad je počela ulica da tone i objekti u njoj. Dugo će još trebati da se sanira i zato prrdlažem ovo što sam naveo.

  2

💬