Generic selectors

Vanredna izmena na linijama broj: 45, 83 zbog radova u Novogradskoj ulici u Zemunu (od 29.07.2018)

Radovi produženi do 01.06.2020

Autobuske linije broj: 45, 83, preusmerene su i saobraćaju izmenjenom trasom:

 • Linija 45 – u smeru ka terminusu “Novi Beograd /Blok 44/” saobraća ulicama Filipa Višnjića – Cara Dušana i dalje redovnom trasom. U suprotnom smeru linija radi u redovnom režimu.
 • Linija 83 – u smeru ka terminusu “Crveni Krst” saobraća ulicama Filipa Višnjića – Cara Dušana i dalje redovnom trasom. U suprotnom smeru linija radi u redovnom režimu.

Privremeno su ukinuta stajališta za linije 45, 83:

Napomena: uspostavlja se stajalište za linije 45 i 83 u smeru ka terminusima „Blok 44“ i „Crveni krst“ u ulici Filipa Višnjića na 40 metara od raskrsnice sa Ugrinovačkom ulicom.

Na izmenjenom delu trase vozila koriste postojeća stajališta linija javnog gradskog prevoza.

4 Komentara

 1. Galenika84 says:

  Ja predlažem sledeće, 83 da ide Ugrinovačkom ulicom i da se istom spusti i pored KBC Zemun pa pored vatrogasne stanice i onda da skrene u ulicu Aleksandra Dubčeka i da ide svojom postojećom trasom (u oba smera naravno mislim da ide tako).

  Linija 45 bi mogla da ide kroz ulicu Filipa Višnjića u oba smera. Popne se uzbrdo ulicom Cara Dušana i nastavi tom ulicom do Filipa Višnjića i onda kroz tu ulicu i tamo posle svojom starom trasom.

  Mislim da bi tako bilo bolje napraviti jer Novogradska ulica je dosta ugrožena zbog onog slučaja koji se desio prošlog leta kad je počela ulica da tone i objekti u njoj. Dugo će još trebati da se sanira i zato prrdlažem ovo što sam naveo.

  2

  1. Bajic Zoran says:

   U ovom slučaju onda bi mogla da se produži u Altinu trasom 81l da bi se ista ukinula zbog poklapanja trase.

   0

💬