Generic selectors

Vanredna izmena na linijama broj: 45, 83 zbog radova u Novogradskoj ulici u Zemunu (od 29.07.2018)

Radovi produženi do 30.06.2019

Dopuna:

Posle vanrednog preusmerenja linija kroz Banatsku ulicu, linije broj 45, 83 vraćene su da saobraćaju u smeru ka gradu kroz ulicu Filipa Višnjića.


Autobuske linije broj: 45, 83, preusmerene su i saobraćaju izmenjenom trasom:

 • Linija 45 – u smeru ka terminusu “Novi Beograd /Blok 44/” saobraća ulicama Filipa Višnjića – Cara Dušana i dalje redovnom trasom. U suprotnom smeru linija radi u redovnom režimu.
 • Linija 83 – u smeru ka terminusu “Crveni Krst” saobraća ulicama Filipa Višnjića – Cara Dušana i dalje redovnom trasom. U suprotnom smeru linija radi u redovnom režimu.

Privremeno su ukinuta stajališta za linije 45, 83:

Na izmenjenom delu trase vozila koriste postojeća stajališta linija javnog gradskog prevoza.

5 Komentara

 1. a k says:

  Molim vas vratite linije 83 i 45 na staru trasu, ili barem jednu od te dve linije da ide Ugrinovačkom gde idu 81/85. Kroz Cara Dusana i centar Zemuna ide vise od 8 autobusa a kroz Ugrinovacku idu jako retko, uvek su mali i guzva je, pola ljudi ostane na stanici.

 2. Galenika84 says:

  Da li može da 45 saobraća ovako zauvek odnosno da u oba smera ide kroz ulicu Filipa Višnjića. Time bi Železnička stanica Zemun bila bolje povezana.

  Lično ja sam se danas vraćao BG vozom iz grada i došao do Zemuna i na stajalištu Železnička stanica Zemun sačekao 45 i sa njim se prevezao do stajališta Filipa Višnjića gde sam preseo na svoj bus i bilo je super. Broj vozila bi ostao isti.

  Zamolio bih ako može da se razmotri ova mogućnost. Time bi jednako bila spojena i Ugrinovačka ulica i ulica Cara Dušana sa BG vozom.

  Unapred zahvalan.

  5
 3. Galenika84 says:

  Zabranili su teškim vozilima da saobraćaju kroz Novogradsku, video sam znak koji je postavljen.

  Na proleće će početi da obnavljaju objekte i ulicu (tako sam čuo na televiziji) tako da linije ne verujem da će biti uskoro vraćene na stare trase. Ostaće izmena na snazi i narednih meseci po mojoj nekoj proceni.

 4. Raša says:

  Poštovani,

  Koliko može da se primeti radovi u Novogradskoj ulici su završeni. Da li imate informaciju kada može da se očekuje da se autobuske linije na broju 45 i 83 vrate na redovnu trasu?

  1. busevi.com says:

   Još uvek se rade kontrolna merenja u Novogradskoj ulici i nalog za operativnu izmenu ostaje na snazi do daljnjeg. Trenutno je neizvesno da li će linije broj: 45, 83 biti vraćene na trasu kroz Novogradsku.

💬