Generic selectors

Vanredna izmena na linijama broj: 45, 83 zbog radova u Novogradskoj ulici u Zemunu (od 29.07.2018)

Radovi produženi do 31.12.2019

Autobuske linije broj: 45, 83, preusmerene su i saobraćaju izmenjenom trasom:

 • Linija 45 – u smeru ka terminusu “Novi Beograd /Blok 44/” saobraća ulicama Filipa Višnjića – Cara Dušana i dalje redovnom trasom. U suprotnom smeru linija radi u redovnom režimu.
 • Linija 83 – u smeru ka terminusu “Crveni Krst” saobraća ulicama Filipa Višnjića – Cara Dušana i dalje redovnom trasom. U suprotnom smeru linija radi u redovnom režimu.

Privremeno su ukinuta stajališta za linije 45, 83:

Napomena: uspostavlja se stajalište za linije 45 i 83 u smeru ka terminusima „Blok 44“ i „Crveni krst“ u ulici Filipa Višnjića na 40 metara od raskrsnice sa Ugrinovačkom ulicom.

Na izmenjenom delu trase vozila koriste postojeća stajališta linija javnog gradskog prevoza.

7 Komentara

 1. Galenika84 says:

  Zabranili su teškim vozilima da saobraćaju kroz Novogradsku, video sam znak koji je postavljen.

  Na proleće će početi da obnavljaju objekte i ulicu (tako sam čuo na televiziji) tako da linije ne verujem da će biti uskoro vraćene na stare trase. Ostaće izmena na snazi i narednih meseci po mojoj nekoj proceni.

 2. Raša says:

  Poštovani,

  Koliko može da se primeti radovi u Novogradskoj ulici su završeni. Da li imate informaciju kada može da se očekuje da se autobuske linije na broju 45 i 83 vrate na redovnu trasu?

  1. busevi.com says:

   Još uvek se rade kontrolna merenja u Novogradskoj ulici i nalog za operativnu izmenu ostaje na snazi do daljnjeg. Trenutno je neizvesno da li će linije broj: 45, 83 biti vraćene na trasu kroz Novogradsku.

💬