Neoplan Skyliner - predstavljanje prevoznicima u Srbiji

FacebookTwitter

Napisao Administrator
petak, 02 decembar 2011 13:46

Novi Neoplan Skyliner biće predstavljen u 16 gradova u Srbiji (od 6. do 16.12.2011). Nova generacija Neoplanovog dabl-dekera (double decker) imala je svetsku premijeru na specijalizovanom sajmu u belgijskom gradu Kortrejku (Kotrijk), a sada će gostovati i u Srbiji.

Prevoznicima će se prikazati finalana verizja modela Skyliner koja se mogla videti i na sajmu u Kortrejku. Odlična aerodinamika i novi MAN motor u kombinaciji sa ZF TipTronic automatizovanim menjačem omogućava ekonomičnu potrošnju goriva koja u proseku iznosi 30 litara na 100 kilometara. Emisija ugljen-dioksida iznosi samo 12 grama po kilometru i ovaj rezultat je među najboljima u klasi.

Neoplan Skyliner (2011) biće predstavljen prevoznicima u sledećim gradovima: Priboju, Ivanjici, Čačku, Gornjem Milanovacu, Kruševcu, Negotinu, Požarevcu, Šapcu, Valjevu, Beogradu, Vršcu, Beloj Crkvi, Bečeju, Kikindi, Senti i Subotici.

Neoplan Skyliner pruža vrhunski komfor za 70, odnosno 83 putnika uz odličan pogled u  svim pravcima zahvaljujući velikim staklenim površinama. Tu je i dvozonski klima uređaj, kao i potpuno novo elektronski kontrolisano vazdušno oslanjanje.

Motor koji pokreće Neoplan Skyliner koji će se predstaviti potencijalnim kupcima u Srbiji je MAN zapremine 12.412 cm3., snage 371kw. (505 konja) i obrtnim momentom od 2.300 Nm. Motor ispunjava standard Euro 5 i uparen je sa novim ZF TipTronic menjačem sa 12 stepeni prenosa.

Više slika (Neoplan Skyliner)

[Neoplan] [Sejari Srbija]

Dodaj komentar

Molimo Vas da kod pisanja komentara, davanja predloga ili pritužbi na funkcionisanje linija budete što precizniji sa podacima - komentari koji su nerazumljivi, ne sadrže potrebne podatke ili sadrže netačne podatke neće biti objavljeni. Upozoravamo Vas da rasprave ne vode rešenju ni jednog problema, već samo konstruktivni predlozi, dijalog i razumevanje, i molimo Vas da to imate u vidu. Bilo kakva vrsta vređanja, političke diskusije, neće se tolerisati i takvi komentari biće obrisani. Ukoliko primetite neprikladan komentar molimo Vas da nas obavestite klikom na link "Prijavi administratoru". Ocenjivanje komentara dozvoljeno je samo registrovanim posetiocima. Upotreba više različitih korisničkih imena prilikom pisanja komentara, odnosno pisanje različitih komentara sa više različitih imena nije dozvoljeno i sledi automatska zabrana pisanja komentara. Upotreba isključivo velikih slova nije dozvoljena.

Sigurnosni kod
Osveži