Izmena na autobuskoj liniji broj: 85 tokom trajanja radova u ulici Đorđa Stanojevića (Ažurirano: Radovi produženi do 13.03.2017)

FacebookTwitter

Napisao Administrator
utorak, 29 novembar 2016 16:55

Ažurirano:

  • Radovi produženi do 13.03.2017.

Zbog radova na sanaciji defekta kanalizacione mreže u ulici Đorđa Stanojevića u zoni raskrsnice sa Bulevarom crvene armije, koje će izvoditi JKP "Beogradski vodovod i kanalizacija" u periodu od 30.11.2016 od 09:00 časova do 01.02.2017. godine, doći će do izmene režima rada linije JGP-a na sledeći način:

  • Vozila sa linije 85 u smeru ka terminusu "Banovo brdo" će saobraćati: Đorđa Stanojevića - Bulevar crvene armije - Jurija Gagarina i dalje redovnom trasom.
  • U suprotnom smeru kretanja vozila sa linije 85 ne menjaju trasu.

Ukidaju se stajališta u smeru ka terminusu "Banovo brdo":

  • "Garaža Novi Beograd" u ulici Đorđa Stanojevića
  • "Bulevar crvene armije" u ulici Marka Hristića

Vozila će na izmenjenom delu trase koristiti postojeća stajališta JGP-a.

Vozila sa pojedinih linija koja se vraćaju u SP "Novi Beograd" neće moći koristiti deo ulice Đorđa Stanojevića na delu od raskrsnice sa Bulevarom crvene armije do raskrsnice sa ul. Marka Hristića. Ova vozila će vršiti povratak u garažu na sledeći način: Đorđa Stanojevića - Bulevar crvene armije - Jurija Gagarina - Marka Hristića - Đorđa Stanojevića.

[GSP Beograd]

Dodaj komentar

Molimo Vas da kod pisanja komentara, davanja predloga ili pritužbi na funkcionisanje linija budete što precizniji sa podacima - komentari koji su nerazumljivi, ne sadrže potrebne podatke ili sadrže netačne podatke neće biti objavljeni. Upozoravamo Vas da rasprave ne vode rešenju ni jednog problema, već samo konstruktivni predlozi, dijalog i razumevanje, i molimo Vas da to imate u vidu. Bilo kakva vrsta vređanja, političke diskusije, neće se tolerisati i takvi komentari biće obrisani. Ukoliko primetite neprikladan komentar molimo Vas da nas obavestite klikom na link "Prijavi administratoru". Ocenjivanje komentara dozvoljeno je samo registrovanim posetiocima. Upotreba više različitih korisničkih imena prilikom pisanja komentara, odnosno pisanje različitih komentara sa više različitih imena nije dozvoljeno i sledi automatska zabrana pisanja komentara. Upotreba isključivo velikih slova nije dozvoljena.

Sigurnosni kod
Osveži