Novi autobusi za Dumeco Beograd - Cobra GD-272LF

FacebookTwitter

Napisao Administrator
sreda, 30 septembar 2015 21:13

Cobra GD-272LF (Dumeco Beograd) (09.2015)

Prevoznik "Dumeco" iz Beograda nastavlja dobru saradnju sa turskim proizvođačem autobusa "GÜLERYÜZ". Danas (30.09.2015) na parking ovog prevoznika stigla su dva nova niskopodna autobusa, tip: Cobra GD-272LF.

Cobra GD-272LF je niskopodni autobus sa troja vrata namenjen gradskom prevozu. Vozilo ima MAN motor snage 290 konja (213 kW) koji je uparen sa ZF automatskim menjačem sa 6 stepeni prenosa. Autobus je standardne dužine od 12m, sa sledećim kapacitetom putnika 28 sedenje + 72 stajanje.

Predhodna serija koje je prevoznik "Dumeco" nabavio (Cobra GD 290) odlično se pokazala i ovi autobusi i danas, posle već više od 4 godine redovnog rada na linijama u Beogradu, izgledaju veoma dobro. Kako će se nova serija niskopodnih vozila pokazati ostaje da vidimo, nadamo se jednako uspešno.

Link: Tehnički podaci (Cobra GD-272LF)

Fotografije: Cobra GD-272LF (Dumeco Beograd) 

[busevi.com]

Komentari   

 
#1 anonimnaosoba 10-10-2015 16:37
Da li su poceli da voze putnike? Ako jesu na kojoj liniji saobracaju?
Citat | Prijavi administratoru
 

Dodaj komentar

Molimo Vas da kod pisanja komentara, davanja predloga ili pritužbi na funkcionisanje linija budete što precizniji sa podacima - komentari koji su nerazumljivi, ne sadrže potrebne podatke ili sadrže netačne podatke neće biti objavljeni. Upozoravamo Vas da rasprave ne vode rešenju ni jednog problema, već samo konstruktivni predlozi, dijalog i razumevanje, i molimo Vas da to imate u vidu. Bilo kakva vrsta vređanja, političke diskusije, neće se tolerisati i takvi komentari biće obrisani. Ukoliko primetite neprikladan komentar molimo Vas da nas obavestite klikom na link "Prijavi administratoru". Ocenjivanje komentara dozvoljeno je samo registrovanim posetiocima. Upotreba više različitih korisničkih imena prilikom pisanja komentara, odnosno pisanje različitih komentara sa više različitih imena nije dozvoljeno i sledi automatska zabrana pisanja komentara. Upotreba isključivo velikih slova nije dozvoljena.

Sigurnosni kod
Osveži