Status linija /Beograd/

Informacije o statusu linija gradskog prevoza u Beograd – prijavljena kašnjenja na linijama…

Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
Filter by Categories

Aktivne izmene na linijama   Aktivne izmene

Planirane izmene   Planirane izmene

Status linija   Status linija

Status linija
Evidentirana kašnjenja na linijama


LinijaKašnjenje

Izveštaj o prijavljenim kašnjenjima

Informacije o prijavljenim trenutnim kašnjenjima na linijama iz sistema gradskog prevoza u Beogradu. Podaci se ažuriraju na 5 min. Stranica se osvežava (Refresh) automatski na 15 sekundi. Servis je aktivan samo u periodu od 04h do 20h.

Kako poslati prijavu za kašnjenje ?

Dovoljno je da kliknete na link “Prijavi kašnjenje”, odaberete liniju na koju se prijava odnosi i vreme kašnjenja (do 5 min. / više od 5 min. / više od 10 min.). Prijave se odnose samo na trenutna kašnjenja, za prijave nerealizovanih polazaka koristite posebnu formu.

Legenda:

Kašnjenje do 5 min. – Prijavljeno / Evidentirano manje kašnjenje na liniji (zastoj na trasi, izmena trase). Linija trenutno odstupa od planiranog reda vožnje u manjoj meri.

Kašnjenje više od 5 min. – Prijavljeno / Evidentirano značajno kašnjenje na liniji (kvar vozila, zastoj na trasi, saobraćajna nezgoda, otežani uslovi saobraćaja…). Linija trenutno značajno odstupa od planiranog reda vožnje.

Kašnjenje više od 10 min. – Prijavljeno / Evidentirano kašnjenje na liniji (veći zastoj na trasi, isključenje više vozila zbog kvara/saobraćajne nezgode, drugi vanredni događaj na trasi linije…). Linija u potpunosti odstupa od planiranog reda vožnje.

Sajt “busevi.com” ne snosi odgovornost za tačnost podataka.

Copyright © 2018 busevi.com

Aktivan servisServis nije aktivan   Status servisa
        Kontakt
        Pomoć